2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی دکتر بده

213 بازدید | 21 پست

اوف یعنی وجدان که هیچی ندارن بعضیشون توی هردوتا بارداریم هر دوتا بچه سنگین بودن ولی نزاشتن سزارین کنم الان که منو بیچاره کردن رفتم یه دکتر دیگه میگه اوه اوه داغون شدی باید کلا عمل کنی اونم چه هزینه بالایی میخواد که آدم شاخ درمیاره با حرفای دکتر حسابی افسرده شدم الان اصلا حس غذا درست کردنم دیگه ندارم اینقدر بد گفت درصورتیکه به اون بدی هم نیستم همسرم میگه نمیخواد بری خودتو اذیت کنی برای چته🤭ولی الان حالم خیییییللییی گرفته شده نمیدونم چیکار باید کرد 😑

نمیفهمم چه مشکلی برات پیش اومده

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁😁خب همسرت راضیه چکاریه هرچند هزینشم بی تاثیر نیست😁

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

۴کیلو و خورده ای بعدشم الان دچار گشادی واژن شدم ولی واقعا به اون بدی که دکتره میگفت نیستم خیره سرشم بهترین دکتر بود از عمل هم میترسم هم واقعا هزینش بالاش شوهرم میگه خوبه ولی اگه بخوام هزینش میده اما خودم نمیخوام اوووه واقعا حالم گرفته