2777
2789

توی شیردهی هستم پریود نشدم 

قرص اورژانسی سریع مصرف کردم 

کسی بوده با مصرف قرص باردار بشه؟

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اورژانسی خوردی دیگه.خیالت تخت

آخه بعضیا با مصرف قرصم باردار میشن 

همش نگرانم

مامان دوتا فرشته آذین و آبتین❤️😘 خدایا حافظ تمام کودکان سرزمینم  و فرزندانم باش...اللهم صل علی محمد و آل محمد...
تو شیر دهی پریود نامنظم هس بخاطر هورمون 

من سر شیردهی دخترم یکسال پریود نشدم 

این سری پسرم دوماهشه تا الان نشدم 

بعد میگن بعد اورژانسی باید خونریزی پیدا کنم 

اما نداشتم

بی بی چک بزن احتمالا بخاطر استرس و قرص های اورژانسی به تعویق می افته روش پیشگیری سفت و سخت انتخاب ...

عزیزم . من چهار روزه مونده ب پریودم بیبی زدم منفی شد .ینی ممکنه باشم ولی زود زود بوده باشه برای تست؟

من سر شیردهی دخترم یکسال پریود نشدم  این سری پسرم دوماهشه تا الان نشدم  بعد میگن بعد اور ...

منم تا ۲ سالگی بچه ام پریود نشدم ولی ک آن د وم استفاده میکردم خوب چرا قرص استفاده کردی محافظت نشده داشتی؟؟یا میخاستم پریود شی؟؟

بی بی چک بزن احتمالا بخاطر استرس و قرص های اورژانسی به تعویق می افته روش پیشگیری سفت و سخت انتخاب ...

بی بی چک یک هفته رو نشون میده؟

می‌خوام ماه آیودی بذارم 

لامصب بدنم خیلی گرفتنش خوبه

منم تا ۲ سالگی بچه ام پریود نشدم ولی ک آن د وم استفاده میکردم خوب چرا قرص استفاده کردی محافظت نشده د ...

نه محافظ نشده بود البته جلوگیری طبیعی بود 

اما بازم میترسم خودشم شک داره

برو آز بده فوری جواب میده منم یه بار اینطوری شدم آز دادم منفی شد خیالم راحت شد

وای خدا یعنی احتمال داره؟

زیر شکمم بعد مصرف قرص خیلی سیخ میزنه ی لکه هم داشتم