2777
2789
عنوان

هیچی تو دنیا حال بهم زن تر از دوست داشتن نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 47 پست

[QUOTE=172027191]من 8 تا دندون هام از شیمی درمانی پودر شدن خورد شدند یعنی  ی روزی میشه برم درست کنم . 😏😏😏😏 ...[/QUOT]

عزیزدلممم برو بعضیا قسطی درست میکنن منم کلی دندون خراب دارم😞😞😞😞

همه توضیح بدم تو این تاپیک کامل گفتم بخونید و اینکه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزت نفس دارم خیلی هم دارم پول ندارم فقط 

پول نداری واسه همین میخوای مخ بزنی ؟پس عزت نفس ندارید ..کسی که عزت نفس داره منتظر نمیمونه یکی نجاتش بده که ...بعد اون آقا اگر از نظر مالی به شما نمیخوره واقعا فکر کردی باهات میمونه ؟نه جانم نهایت 4 روز عشق و حال و سواستفاده خیلی ادم حسابی باشه یه خرجیم واست میکنه و تمام ..میگه ببخشید درسم زیاده تو دست و بالمی

[QUOTE=172027191]من 8 تا دندون هام از شیمی درمانی پودر شدن خورد شدند یعنی  ی روزی میشه برم درست ...

پولش جهنم 4 تا کلا پودر شد باید بکارم . من اول راه بیماریم فدات . 😔😔😔😔😓😓😓😓😓😓😓😓

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
پول نداری واسه همین میخوای مخ بزنی ؟پس عزت نفس ندارید ..کسی که عزت نفس داره منتظر نمیمونه یکی نجاتش ...

باشه شما خوبی فهمیدیم حالا ببخش و برو از تاپیکش دیوونش کردی

دانشجوهای دندون و پزشکی اگه یه ذره علم و تحصیلات و معدل مهم باشه براشون وقت سرخاروندن هم ندارن دوست دختر و لوس بازی های مربوط بهش که جای خود

درسا سنگین تر از این حرفاست ایشون منطقی برخورد کرده

پولش جهنم 4 تا کلا پودر شد باید بکارم . من اول راه بیماریم فدات . 😔😔😔😔😓😓😓😓😓😓😓😓

خب میکاری عزیزم خداروشکر مشکل مالی نداری ایشالله صحبح و سلامت میشی دندونای سفید و خوشگل و مرتب هم میکاری 

خب میکاری عزیزم خداروشکر مشکل مالی نداری ایشالله صحبح و سلامت میشی دندونای سفید و خوشگل و مرتب هم می ...

😍

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
پول نداری واسه همین میخوای مخ بزنی ؟پس عزت نفس ندارید ..کسی که عزت نفس داره منتظر نمیمونه یکی نجاتش ...

دقیقا هم همینه جز اینک با همه وجودم حرفتو بپذیرم نمیتونم چیزی بگم