2777
2789

چرامال من میا؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

مراجعه کردین بانک ؟؟ 

من هنوز فعال نکردم و بهم گفتن باید برم اول بانک ولی چون بچه کوچیک دارم تا الان فرصت نشده برم 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مراجعه کردین بانک ؟؟  من هنوز فعال نکردم و بهم گفتن باید برم اول بانک ولی چون بچه کوچیک دارم ت ...

نه فعلا  نرفتم منم بچه کوچیک دارم هم اینکه ازم دوره ...یعنی غیر حضوری امکانش نیست؟؟

نه فعلا  نرفتم منم بچه کوچیک دارم هم اینکه ازم دوره ...یعنی غیر حضوری امکانش نیست؟؟

من هم مثل شما اطلاعی ندارم اگر کسی اطلاع دقیق داشت منم خبر کن بخونم 😘

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
من از طريق دستگاه خودپرداز مرتبط به حساب بانكى ام فعالش كردم مثلا اگه كارتت از بانك ملت صادر شده از ...

عزیزم من وقتی شماره دوم گرفتم شماره پویام فعال کردم ..شماره هم به نام خودم نیستش..به نام همسرم هست..شماره هم وقتی که خواستم  واریز و برداشت پیامکش برای گوشیم بیاد ثبت کردم..الان باید برم خودپرداز که تو سطح شهر هست یا خودپرداز ی که بغل بانک هستش؟؟