2777
2789

بابا چقدر همه روان شناسا بگن فکر نکین اگه رابطه زن و شوهریتون خوب نیست بچه بیارین درست میشه تازه بدتر هم میشه و یه موجود زنده دیگه ای رو هم بدبخت میکنین اخه چقدر بگن اینو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی این گیر دادن و بحث ها از سر بیکاریه.واس ما ک اینجوره.حوصلمون سر بره بیکار باشیم بحث میکنیم ناجور اونوقت یروز از پری بگزره توهم بارداری کنم انقده خوب میشه و هوامو داره ک گاهی دلم میخاد الکی بگمش حاملم

به بچه ميرسم گيرميده كه چرابم نميرسي شيربچه روميدم داد ميزنه ي چايي بده بچرو حموم ميبرم باز ميگه چرا اول بم ناهار ندادي بچمو ميخوابونم يكم پلوش خوابم ميبره اخه شبا بچم نميخوابه بازگيرميده همش توخوابييي  دوس دارم بميرم خدايش خيلي ازين زندگي خسته شدم خيلي خيلي 

به بچه ميرسم گيرميده كه چرابم نميرسي شيربچه روميدم داد ميزنه ي چايي بده بچرو حموم ميبرم باز ميگه چرا ...

چقد مظلومی تو

بزن فکشو بیار پایین

من اینجور مواقع وحشی میشم🤣😂

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍

مغز خودت چي ميگه!؟اين حرفارو زناي بيسواد ميزنن

يه بچه برايچي بايد شمارو به تفاهم برسونه و يهوو خوشبخت كنه؟

معجزه ميكنه؟؟

يه بچه رو بدبخت نكنين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه عزیزم 

بچه خودش چالش بزرگیه 

گریه 

بی‌خوابی 

مریضی 

واکسن زدن گهزار تا دردسر هم اضافه میکنه

شیرینه ولی چالش های زیادی داره

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺