2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلش چیه عزیزم تحت نظر دکتر باشه فقط 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
یعنی خطر نداره ؟ یا دیر نیست ؟

همه چیز بارداری نیی .مسولیت بعدشه.من ی ازدواج ناموفق داشتم تو سن کم و ی بچه.و ازدواج مجددم و مجبور شدم سریع بچه دار بشم فاصلم بیشتر نشه.حالا میگم کاش ازدواج قبلم بوذم و بچه دار میشدم فاصلم اینقد زیاد نمیشد واقعا حس خستگی دارم الان باردارم ولی میدونم اعصابم هرسال ضعیفتر کیشه

اگه بچه ی اول و دوم باشه آره

ولی اگه بچه داریم و همین طور دلبخواهی باشه هم ظلم به مادره هم بچه

تفاوت سنی زیاد

درک کم

مادر هم واقعا اذیته

من بچه ی سومم رو 35 سالگی آوردم به نظرم واقعا دیر بود

بی احترامی نشه به شما

به خدا حوصله ی بازی و سر و کله زدن ندارم

اعصابم نمیکشه

باز میبینم اون بیچاره گناهی نداره

رو به رشده و انرژی داره

حوصله داشتن برای بچه زیاد ربطی به سن نداره شاید یه نفر کلی مشکلات دیگه تو زندگیش داره صبر و طاقتش کم‌میشه میندازه گردن سن وگرنه مادربزرگهای ما با ۷۰ سال سن چقدر دور و بر ما بودن و پا ب پای ما بازی میکردن دیگه ۴۲ که سنی نیست

عزیزم من ۴۱ سالمه دی ماه وارد ۴۲ سالگی میشم الانم ۴ماهه باردارم ،به نظراته بی رحمانه و عجیبه خیلیا کار ندارم ولی وقتی سالمی اون رحم توی بدنت زندست از خیلی ۲۵ساله ها هم جلوتری که هزارتا مشکل دارن ،و میتونی بچه دار بشی خیلی هم قشنگه اتفاقا اوناکه میگن حوصله نداری سن بالا سخت در اشتباهن و مثل خود مک یه روزی اسم ۴۰سالگی میومد فکر میکردم باید آماده ی مرگ بشم ولی خداروصدهزار مرتبه شکر هرجا سنمو میگم کف میکنن چون نهایت ۳۲ یا کمتر بهم میخوره که اصلاااااامهم نیست واسم چه ۲۰سالم چه ۶۰سال مفید زندگی کردن بهتره من ۲۰سالهزندگیمو هدر دادم فقط .کمی دکترا پیاز داغشو زیاد میکنن که شگردشون شده دختر عمه هام ماما هستن ومیگن تا ۵۰ساله الان یائسه نمیشه ولی ۳۰ساله داریم یائسه شده .اگه دلت بچه میخواد حسرتشو نزار رو دلت و بیار .در ضمن من هنسرم ۱۰سال کوچیکتر از خودمه و هنوز اینو دنیا نیومده میگه من تا وقتی تو بتونی بچه میخوام و از تک فرزندی خوشم نمیاد