2777
2789

مشکلی پیش اومده ک از شدت حال بد نمیتونم بنویسم

دیگ ذهنم ب جایی به راه حلی قد نمیده

مشکلمو نمیتونم بگم ولی مرگ و زندگیه مرگ و زندگیه و مرگ زندگیه!

فقط اونایی ک ی روزی مثل من اومدن اینجا التماس دعا کردن از بقیه حال منو میفهمن وقتی دستت به جایی بند نیست میایی اینجا از بقیه میخوای برات دعا کنن اون لحظه ها چقدر تحت فشاریو تنها

متاسفانه استعداد نوشتن هم ندارم ک خیلی خوب بنویسم شما دلتون بسوزه 

دعا کنید برام:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله مشکلت حل شه💖

میشه برای اینکه به آرزوم برسم یه صلوات بفرستین واسم؟💙 با افتخار بلینک هستم 😍💖لطفا تو تاپیک هایی که درباره بلک پینک یا گروه های دیگه کره ای هست تگم کنید💖💖

برات ایه الکرسی میخونم🌷

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
مامانای باردار و بچه های خیلی پاکن خدا بحق شماو بچه کوچولو ها مشکل همه رو رفع کنه منه روسیاهم نذاره ...

خدا خودش از زبونت بشنوه ایشالله 

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
با جمله ی اخرت گریم گرفت انقدر تحت فشارم که اگ مشکلم حل بشه نمیدونم چه حالی پیدا میکنم

شک نکن به بزرگی خدا تو ثانیه اخر دستت میگیره

میگن ثانیه اخر چرا

تا بفهمی خدا فقط فقط میتونه مشکلت حل کنه

خدا کریمه 

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗