2777
2789
عنوان

بچم خیلی تکون میخوره میترسم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 89 پست
فدات قربونت خوبم خبری ازت نیست

اره اینجا کم میام.بیشتر تو سایت مادرانم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
فدات قربونت خوبم خبری ازت نیست

چند هفته شدی؟خوب تکون میخوره؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته شدی؟خوب تکون میخوره؟

بیا پی وی

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

سلام عزیزم خوبی

من قبلا با یه کاربری دیگه ام باهات صحبت کرده بودم 

باردار نمیشدم ک گفتی اگر مشکلا فقط تنبلیه بهت میگم چیکار کن

میشه دوباره بهم بگی

دارو هم چی مصرف کردی بهم بگو عزیزم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
سلام عزیزم خوبی من قبلا با یه کاربری دیگه ام باهات صحبت کرده بودم  باردار نمیشدم ک گفتی اگر م ...

سلام عزیزم خوبی

اگه همسرت سالمه و خودت بری عکس رنگی بگیری خیلی زود جواب میگیری

پیاده روی بهترین درمان برای تنبلی تخمدانه

بعضی ورزشا مثل طناب و پروانه بدترت میکنن اما پیاده روی معجزه میکنه حتی اگه پری نشی به موقع پری میاذ

عسل و سیاهدونه هم از روز اول پریودی تا ده روز مونده به پریود بعدیت باید بخوری (اینکه اون ده روز رو نباید بخوری برا اینکه انقدر قوی و گرمه که اکه بچه باشه خدایی نکرده سقطش میکنه، مثلا یکم پریود میشی شروع کن به خوردن تا بیستم، و اون ده روز اخرو نخور)

صبح ناشتا باید بخوری 

اگه همسرتم بخوره خیلی خوبه رو اسپرم تاثیر داره

من به شوهرم به زور میدادم با خرما

ویتامین E هم برا شوهرم خریدم که اونم خوبه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
سلام عزیزم خوبی اگه همسرت سالمه و خودت بری عکس رنگی بگیری خیلی زود جواب میگیری پیاده روی بهترین در ...

عکس رنگی شرایطش چیه هزینه اش چقدره؟

بعد اینکه عسل باید طبیعی باشه یا عسلای معمولی و تو بازار هم خوبن؟

پیاده روی چقدر در طول روز؟

دارو بخورم یا نه مثلا لتروزل؟

فولیم تو روز سیزده سیکلم ۱۲ و یکی دیگه ۱۲و نیم بود با لتروزل این شدم

غذا چی بخورم چی نخورم؟

ببخش خیلی سوال کردم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
عکس رنگی شرایطش چیه هزینه اش چقدره؟ بعد اینکه عسل باید طبیعی باشه یا عسلای معمولی و تو بازار هم خوب ...

عکس رنگی معجزه میکنه برا کسایی که شوهرشون سالمه

بهت قول میدم اکه این ماه بگیری تا اردیبهشت بارداری

خیلی خوبه

دوروز بعد از پریودی باید بری برات انجام میدن 

بعضیا ازش غول ساختن که درد داره و...اما دروغه دردش۳۰ثانیه بقیش متوجه نمیشی اما تمام گرفتگی های لولتو باز میکنه یا اگه لوله بسته باشه اسپرم به رحم نمیرسه اما عکس رنگی بازش میکنه 

هزینش آزاد ۲۵۰الی ۳۰۰

باددفترجه کمتره

عسل هم باید حتما طبیعی باشه

غذا همه چی بخور فقط لبنیات کمتر بخور 

چیزایی که سرده مثل شیر ماست دوغ پنیر ترشی

مثلا منو شوهرم فلفل قرمز میاوردیم سر سفره رو تمام غذاها میپاشیدیم فقط بخاطر گرم بودنش 

عزیزم مشکلی نیست بچه من انگار کشتی میگرفت شبا خواب نداشتم همش محکم میزد تکون میخورد 

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍                                                                             
😁😁داره زور میزنه ازجایی برنه بیرون

واااای نگووووووو هفته ۲۳ام تازه😂

عزیزم مشکلی نیست بچه من انگار کشتی میگرفت شبا خواب نداشتم همش محکم میزد تکون میخورد 

تاپیک زدم ناراحت شد حالا باید التماسش کنی یه تکون ریز بخوره🤣

عکس رنگی شرایطش چیه هزینه اش چقدره؟ بعد اینکه عسل باید طبیعی باشه یا عسلای معمولی و تو بازار هم خوب ...

پیاده روی من روزی دو ساعت میرفتم

روزی چند تا لتروزول میخوردی که شد ۱۲؟

عکس رنگی معجزه میکنه برا کسایی که شوهرشون سالمه بهت قول میدم اکه این ماه بگیری تا اردیبهشت بارداری ...

باشه عزیزم حتما میرم

چیوار کنم فولی هام خوب بشن

واسه دارو رو بهم بگو تورو خدا چی بخورم

پیاده روی من روزی دو ساعت میرفتم روزی چند تا لتروزول میخوردی که شد ۱۲؟

از روز ۴ تا ۵ شب روزی یکی