2777
2789
عنوان

بچم خیلی تکون میخوره میترسم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 89 پست

[QUOTE=174582925]اخه یبار سقط داشتم میتزسم  شش ماه استراحت 

عزیزم نگران نباش ایشاالله بارداری راحت زایمان راحت تری داشته باشی نی نی ت بغل کنی 

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍                                                                             
[QUOTE=174582925]اخه یبار سقط داشتم میتزسم  شش ماه استراحت  عزیزم نگران نباش ایشاالله بار ...

خیلی ممنونم عزیزم مرسی

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@43narges  

ببخشید چی نوشتید برای کمر درد؟

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
که گفته بودید کمرم خیلی درد میکنه؟

اره عزیزم

بنظرم هروقت با استراحت خوب نشد کمر دردت بپرس از یکی یا یه دکتر

شش ماه تو رخت خوابم 

همش استراحتم، بخاطر زیاد خوابیدن نیست؟ ستون فقراتم مخصوصا خیلی درد میکنه

آهان شاید  کمرت چرب کن برات خوبه

شما هم کمر درد داری؟ برا منم دو سه روز شروع شذه اصلا نداشتم

من گاهی وقتی خیلی سر پا میمونم اما بیشتر زیر دلم درد میکنه که با استراحت رفع مشه 

به دکترم گفتم گفت بخاطر رشد جنین 

خیلی خوبه اینطور مواقع بجای استرس کشیدن از دکترت سوال کن خیال خودتو راحت کن

دیر جواب میده 

اول وقتی از استرس کشتت بعد جواب میده