2777
2789
عنوان

کرم پودر با ماندگاری بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 4944 بازدید | 22 پست
خواهش عزیزم دوستم هم پودر فیکس میزنه هم اسپری فیکساتور ارایشش خیلی خوب میمونه.میخوای اینم امتحان ک ...

حتما چون پودر فیکسم داره تمام میشه ایندفعه از این برند میگیرم 

بالاخره یه چیزی میشه... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تو ارایشاتون فیکساتورم میزنید چرا من نمیزدم تا حالا ☹

شاید پوستتون چرب نیست اگر خشک و نرمال باشین و مدت زیادی هم نخواین آرایش بمونه بدون پودر فیکس هم میشه ولی اگر میخوای از ۳ ساعت اینا آرایش بمونه باید بزنی وگرنه برق میوفتن پودر فیکس حالت اردی داره و خشک می‌کنه و مات 

بالاخره یه چیزی میشه... 

ضد افتااااب بهتر از ژنووبايوتيك نييييست 

خداشاهده يه بار امتحان كننننن ديگه ولش نميكني 

من بي رنگش رو ميخرم

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
ضد افتااااب بهتر از ژنووبايوتيك نييييست  خداشاهده يه بار امتحان كننننن ديگه ولش نميكني  ...

جدی ؟ ماندگاری بالا داره مثلا ۶ ساعت؟ آخه من سر کار نمیتونم آرایشم رو عوض کنم و کارم جوریه باید مرتب و آراسته باشیم 

بالاخره یه چیزی میشه... 
جدی ؟ ماندگاری بالا داره مثلا ۶ ساعت؟ آخه من سر کار نمیتونم آرایشم رو عوض کنم و کارم جوریه باید مرتب ...

اره ماندگاريشم عاليه ولي كلا ضد افتاب بايد هر سه ساعت تمديد بشه 

ولي ژنو بايوتيك بخر مطمنم راضي ميشي ازش

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
اره ماندگاريشم عاليه ولي كلا ضد افتاب بايد هر سه ساعت تمديد بشه  ولي ژنو بايوتيك بخر مطمنم راض ...

مرررررررررسی عزیزم اینم الان میبینم اگر ضد آفتاب بزنم مشابه کرم پودر باشه که چه بهتر الارو هم دارم ولی دوام نداره 

بالاخره یه چیزی میشه...