2777
2789
عنوان

کرم پودر با ماندگاری بالا

4944 بازدید | 22 پست

دوستان نی نی سایتی لطفا کرم پودر های خوبی که می‌شناسین و تجربه استفاده ازشون رو دارین نام ببرین تا همگی استفاده کنیم از اطلاعاتتون 

ببینید برای ماندگاری کرم پودر تا ۳ ساعت برندهای زیادی هستن اما وقتی صحبت از آرایش برای مدت زمان بیشتر میشه خب کرم پودر های کمی هستند که رنگشون تیره نشه و نریزن و حالت ماسیدگی نداشته باشن پس لطفاً کرم پودرها رو باتوجه به این نکته بگید 

من خودم اورال و ال ای و میبلین استفاده کردم ببینید این کرم پودرها برای ۳ ساعت عاااالی هستند هم پوشش متوسطی دارن هم سبک هستن و هم کمی زد آفتاب دارن به خصوص ال ای که ایتالیایی و گیاهیه و روی پوست خوب میشینن و جلوه مات دارن اما برای طولانی مدت مثلا ۶ ساعت دیگه برق میوفتن 

بالاخره یه چیزی میشه... 

استي لادر 

نارس 

هدي بيوتي 

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‌پودر فیکسم گلدن رز هست پرایمر هم ال ای حالا این دفعه پودر فیکس هم عوض میکنم مرسسسی

خواهش عزیزم

دوستم هم پودر فیکس میزنه هم اسپری فیکساتور

ارایشش خیلی خوب میمونه.میخوای اینم امتحان کن

من یه کرم پودراستفاده میکنم زیاد معروف نیست.ولی برا پوستم عالیهتهههههه .تنها چیزی که خوب بود.ولی خوب میخوام عوض کنم منم.مارکش  آلستر

💙زیرگروه آبی💙....وزن اولیه ۷۶،...💙💙وزن هدف....۶۸💙..........🌹با تلاش همه چی میتونه اتفاق بیفته🌹
چارم کالر

ببین این رو من تو دیجی کالا دیدم گذاشتم برای خرید ولی چون شناخت نداشتم گفتم نکنه بیخود سیصد تومن بدم مثل همینا باشه. ماندگاریش تا ۶ ساعت هست ؟ 

بالاخره یه چیزی میشه...