2777
2789

بچه ها من ي سقط داشتم آزمايش انجام دادم همه چيم اوكيه فقط تو آزمايشم عدد cmvigg نوشته ١٦٩ خيلي بالاس

اين خطرناكه؟ مشكلي بوجود مياره؟

اتفاقا منم آزمایش قبل بارداری دادم برای منم بالاست.113 

خیلی نگران بودم یه کم تحقیق کردم دیدم این  نشونه اینه که تو بدن آنتی بادی هست.

igm بالا باشه خطرناکه

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
اتفاقا منم آزمایش قبل بارداری دادم برای منم بالاست.113  خیلی نگران بودم یه کم تحقیق کردم دیدم ...

واقعا؟ مطمعني؟ ايشالا همينطوري باشه، من ديشب حالت تهوع و سرگيجه داشتم تست زدم ديدم مثبته يعني كوفتم شد انقدر كه نگران بودم و گريه كردم آخه تو اينترنت خيلي چيزاي بدي نوشته بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو بچه تاثير نميزاره؟

عزیزم توی نی نی سایت سرچ بزن. موارد مشابه بوده بخون. البته بهتره که به دکترون هم نشون بدین. منم حتما میرم پیش دکترم. 

بارداری تون هم مبارک. انشالله بارداری خوبی داشته باشی. برای من هم دعا کن

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
عزیزم توی نی نی سایت سرچ بزن. موارد مشابه بوده بخون. البته بهتره که به دکترون هم نشون بدین. منم حتما ...

مرسي عزيزم، ايشالا كه خيلي زود خبر خوش ميشنوم ازت، اسم كوچيكت و بگو برات حديث كسا بخونم خودتم بخون ٤٠ شب براي بچه دار شدن خيلي حاجت ميده

مرسي عزيزم، ايشالا كه خيلي زود خبر خوش ميشنوم ازت، اسم كوچيكت و بگو برات حديث كسا بخونم خودتم بخون ٤ ...

خواهش میکنم. انشالله نی نی خوشگلت به سلامتی بیاد بغلت.

من فرشته هستم عزیزم. بله حدیث کسا رو شنیدم دارم میخونم. لطف میکنی شما هم برام بخونی و دعا کنی.یه دختر دارم برای دومی میخوام اقدام کنم و اگه خدا بخواد پسر میخوام.

تو چی؟ بچه اولته؟

خواهش میکنم. انشالله نی نی خوشگلت به سلامتی بیاد بغلت. من فرشته هستم عزیزم. بله حدیث کسا رو شنیدم د ...

ايشالا حتما برات ميخونم دعا ميكنم هر چي از خدا ميخواي همون بشه، من بچه اولمه ي بار سقط كردم الان خيلي نگرانم احساس كردم اين عدده بالاس خطرناكه

نه عزیزم. یکی از بچه ها ی همین نی نی سایت از دکترش پرسیده گفته igg باید مثبت باشه igm منفی.

نگران نباش. ولی به دکترت هم بگو که خیالت راحت باشه.

نه عزیزم. یکی از بچه ها ی همین نی نی سایت از دکترش پرسیده گفته igg باید مثبت باشه igm منفی. نگران ن ...

فردا وقت دكتر دارم ايشالا كه مشكلي نباشه، شمام برام دعاكن 😘

واقعا؟ مطمعني؟ ايشالا همينطوري باشه، من ديشب حالت تهوع و سرگيجه داشتم تست زدم ديدم مثبته يعني كوفتم ...

منم یه سقط داشتم ب دلیل cmv البته ای جی جی من ۷۴۷ هستش یعنی خیلی بالا ست نینیت سلامت ب دنیا اومد ؟چه کارایی کردی تو بارداریت من خیلی نگرانم

منم یه سقط داشتم ب دلیل cmv البته ای جی جی من ۷۴۷ هستش یعنی خیلی بالا ست نینیت سلامت ب دنیا اومد ؟چه ...

من شهريور بدنيا مياد، قرص آسپرين ميخورم و شياف سيكلوژست ميزارم نگران نباش ايشالا بسلامت ميگذروني