اتفاقا منم آزمایش قبل بارداری دادم برای منم بالاست.113
خیلی نگران بودم یه کم تحقیق کردم دیدم این نشونه اینه که تو بدن آنتی بادی هست.
igm بالا باشه خطرناکه
خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
اتفاقا منم آزمایش قبل بارداری دادم برای منم بالاست.113 خیلی نگران بودم یه کم تحقیق کردم دیدم ...
واقعا؟ مطمعني؟ ايشالا همينطوري باشه، من ديشب حالت تهوع و سرگيجه داشتم تست زدم ديدم مثبته يعني كوفتم شد انقدر كه نگران بودم و گريه كردم آخه تو اينترنت خيلي چيزاي بدي نوشته بودن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم توی نی نی سایت سرچ بزن. موارد مشابه بوده بخون. البته بهتره که به دکترون هم نشون بدین. منم حتما میرم پیش دکترم.
بارداری تون هم مبارک. انشالله بارداری خوبی داشته باشی. برای من هم دعا کن
خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
مرسي عزيزم، ايشالا كه خيلي زود خبر خوش ميشنوم ازت، اسم كوچيكت و بگو برات حديث كسا بخونم خودتم بخون ٤ ...
خواهش میکنم. انشالله نی نی خوشگلت به سلامتی بیاد بغلت.
من فرشته هستم عزیزم. بله حدیث کسا رو شنیدم دارم میخونم. لطف میکنی شما هم برام بخونی و دعا کنی.یه دختر دارم برای دومی میخوام اقدام کنم و اگه خدا بخواد پسر میخوام.
تو چی؟ بچه اولته؟
نه عزیزم. یکی از بچه ها ی همین نی نی سایت از دکترش پرسیده گفته igg باید مثبت باشه igm منفی.
نگران نباش. ولی به دکترت هم بگو که خیالت راحت باشه.