یادمه یکی از مراجعه کننده هام تعریف میکرد که ۶ ماه از ازدواجش میگذشت و با همسرش اختلاف داشت 
ازش پرسیدم سرچی ؟
گفت همسرم میگ موقع حرف زدن داد میزنی صداتو بیار پایین .منم وقتی این حرفش و میشنوم عصبی میشم و بعدش دعوامون میشه 
میگفت که خسته شده و دنبال چارس
ازش پرسیدم که خانواده همسرت لحن و بلندیه صداشون چجوریه .خانواده خودت چطور؟
گفت که خانواده همسرش خیلی آروم و صبور و ساکتن و اگر حرف بزنن انقدر آرومه ک انگار هیچی نمیشنوی 
اما برعکس تو خانواده خودش همه بلندبلند میخندن و جو خونه مثله تالار عروسی شلوغ و پر سرو صداس
بهش گفتم این مشکل به مرور زمان حل میشه و البته با کارکردن رو رفتارش 
خلاصه چندجلسه ای با ایشون در گفتگو بودیم تا اینکه دیگ نیومد
ماهه پیش بود ک دوباره دیدمش بعداز یک گفتمان کوتاه پرسیدم ک خیلی وقته تشریف نیاوردید نه؟
گفت بله 
گفتم چیشد ک دیگ زیارتتون نکردیم ؟
گفت واقعیت مشکلمون حل شد 
پرسیدم چطور؟
گفت از اونجایی ک خونه مادرم دورتر از خونه خانواده همسرم بود کمتر میدیدمشون و بیشتر با خانواده همسرم رفت و آمد داشتم و طبق گفته شما به همسرم گفتم ک یمدت با صدای من کاری نداشته باشه اونم دیگ دنبال نمیکرد تا اینکه ۲سال گذشت تو این مدت دقت کردم و دیدم هروقت تو جمع خانوادم قرار میگیرم سرم درد میگیره و به صداهای بلند حساس شدم کم کم ک جلو رفتم دیدم توی خونه خودمون دیگ هیچ بحثی نیست و همسرم وقتی باهام حرف میزنه همیشه لبخند داره و ما دیگ هیچ دعوایی نداریم امروزم اومدم ک ازتون تشکر کنم 
لبخندی زدم و سرم و تکون دادم و خوشحال بودم ک مشکلشون حل شده 
این و تعریف کردم تا بهتون بگم ک الگوی رفتاری ما از خانواده کپی برداری میشه اما قابل انعطاف و تغییره و صد البته اگر خودتون مایل ب تعییر اون باشید 
واینکه گاهی برخی از مسائل به گذشته زمان نیاز داره و همیشه نمیتونیم توی کمترین زمان اونارو حل کنیم 
گاهی به خودتون و زندگی فرصته بیشتر و صبر طولانی بدید تا مشکلات حل بشن