2777
2789
عنوان

نوشته های یک مشاور (1)

120 بازدید | 8 پست

یادمه یکی از مراجعه کننده هام تعریف میکرد که ۶ ماه از ازدواجش میگذشت و با همسرش اختلاف داشت 
ازش پرسیدم سرچی ؟
گفت همسرم میگ موقع حرف زدن داد میزنی صداتو بیار پایین .منم وقتی این حرفش و میشنوم عصبی میشم و بعدش دعوامون میشه 
میگفت که خسته شده و دنبال چارس
ازش پرسیدم که خانواده همسرت لحن و بلندیه صداشون چجوریه .خانواده خودت چطور؟
گفت که خانواده همسرش خیلی آروم و صبور و ساکتن و اگر حرف بزنن انقدر آرومه ک انگار هیچی نمیشنوی 
اما برعکس تو خانواده خودش همه بلندبلند میخندن و جو خونه مثله تالار عروسی شلوغ و پر سرو صداس
بهش گفتم این مشکل به مرور زمان حل میشه و البته با کارکردن رو رفتارش 
خلاصه چندجلسه ای با ایشون در گفتگو بودیم تا اینکه دیگ نیومد
ماهه پیش بود ک دوباره دیدمش بعداز یک گفتمان کوتاه پرسیدم ک خیلی وقته تشریف نیاوردید نه؟
گفت بله 
گفتم چیشد ک دیگ زیارتتون نکردیم ؟
گفت واقعیت مشکلمون حل شد 
پرسیدم چطور؟
گفت از اونجایی ک خونه مادرم دورتر از خونه خانواده همسرم بود کمتر میدیدمشون و بیشتر با خانواده همسرم رفت و آمد داشتم و طبق گفته شما به همسرم گفتم ک یمدت با صدای من کاری نداشته باشه اونم دیگ دنبال نمیکرد تا اینکه ۲سال گذشت تو این مدت دقت کردم و دیدم هروقت تو جمع خانوادم قرار میگیرم سرم درد میگیره و به صداهای بلند حساس شدم کم کم ک جلو رفتم دیدم توی خونه خودمون دیگ هیچ بحثی نیست و همسرم وقتی باهام حرف میزنه همیشه لبخند داره و ما دیگ هیچ دعوایی نداریم امروزم اومدم ک ازتون تشکر کنم 

لبخندی زدم و سرم و تکون دادم و خوشحال بودم ک مشکلشون حل شده 
این و تعریف کردم تا بهتون بگم ک الگوی رفتاری ما از خانواده کپی برداری میشه اما قابل انعطاف و تغییره و صد البته اگر خودتون مایل ب تعییر اون باشید 
واینکه گاهی برخی از مسائل به گذشته زمان نیاز داره و همیشه نمیتونیم توی کمترین زمان اونارو حل کنیم 
گاهی به خودتون و زندگی فرصته بیشتر و صبر طولانی بدید تا مشکلات حل بشن 

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دوسال آدم داغون میشه 😂

🤷🏻‍♀️

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

آره پیر میشه آدم

مشکلش اونقد حاد نبوده ک پیر بشه یه مشکله ساده بوده

والا خود من  بد ی سالو نیم دیگه کم کم دارم پشیمون میشم از ازدواج

بستگی به دلایلت داره 

یوقتا میبینی دلایل پشیمونیت خیلی سطیحیه

البته نظره منه

بستگی به دلایلت داره  یوقتا میبینی دلایل پشیمونیت خیلی سطیحیه البته نظره منه

لج باز بودن همسر.. لخزج بودنش. برنامه ریزی مالی نداشتن و پس انداز نکردن همسر. ساده لوح بودنش عدم رعایت بهداشت و محبت کردن کم همسر دلایل سطحیه. خانوادش. و مشکلات مالی بکنار😔

لج باز بودن همسر.. لخزج بودنش. برنامه ریزی مالی نداشتن و پس انداز نکردن همسر. ساده لوح بودنش عدم رعا ...

واو 

ولی از این بدترش و من شنیدم (مامانم مشاوره) که تونستن مشکل و حل کنن

اما خب یوقتایی میبینی طرف ذاتش کلا مشکل داره ک بنطره خودم اون و فقط باید کشت