2777
2789
عنوان

گیر افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 35 پست
چجوری نرمال نیست کتک میزنه؟

سرده.بی حسه.رفتارش با من مثه همسرا نیست.مامانی ان همشون.از خرج منو بچم زده داده مامانش.به هوای سر کار بودن صبح میزده بیرون تفریح با خواهرش و دیگران.عصر میومده میگفته کار بودم

Do not give up  
اره نفقه هم خوبه اگه بده البته ولی اینجوری بد تر لج و لجبازی میشه  برید مشاور باهم مشکلاتتونو ...

رفتیم.سه مشاور مختلف.ولی هربار میگع مشکل از من نیست و در میره.همکاری نمیکنه

Do not give up  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شما بی احترام شی برگرد بگو ب خاطر بچم برگشتم باباش عرضه زندگی کردن نداره بلد نبودید پسر تربیت کن ...

اونا از اول پیغام فرستادن از طریق جاریم که خودت رفتی خودتم برگرد.ما رسم نداریم بریم دنبال کسی

Do not give up  
چرا شما بی احترام شی برگرد بگو ب خاطر بچم برگشتم باباش عرضه زندگی کردن نداره بلد نبودید پسر تربیت کن ...

اینم بگم که یه پسرشون و یکی از دختراشونم جدا شدن.از بس تو زندگی اونا هم بودن

Do not give up  
سرده.بی حسه.رفتارش با من مثه همسرا نیست.مامانی ان همشون.از خرج منو بچم زده داده مامانش.به هوای سر کا ...

خیلی بده اینجوری ولی خیلییی از مردا همینن 

بخاطر بچه ت باید تحمل کنی

خونه پدرتم ک راحت نیستی 

اونام ک گفتن خودت برگرد دیگه برگرد برو 

ولی این دفعه خودت تنها برو مشاور بگه بهت ک چجور رفتار کنی با این مرد 

زندگیتو یجور دیگه پیش ببر

اینم بگم که یه پسرشون و یکی از دختراشونم جدا شدن.از بس تو زندگی اونا هم بودن

اووووه خوبه پس دیگه.بگو شما عرضه زندگی کردن ندارید اونم از بچه هاتون بلد نیستید زندگی کنید من اگه برگشتم راه و رسم زندگی رو یادم دادن ن زندگی نکردن رو اونم بخاطر بچم .خوب نقطه ضعفی داری ازشون ک 

بعدم حق و حسابشون رو بده و قطع رابطه کن باهاشون و طرز زندگیت رو عوض کن با شوهرت 

مشکل همینجاس که سیاست ندارم.کمکم کنید چکار کنم.

ببین من هیچوقت صدامو تو خونه بالا نمیبرم.با خانواده شوهرمم قهر باشم ب رفت و آمد شوهرم کاری ندارم بره نره کادو بخره نخره اصلا برام مهم نیست وقتی از اونجا ی کلمه راجع ب خانوادش سوال نمیکنم اصلا انگار ن انگار وجود دارن .بعدشم زبون خوش مهربونی احترام هیچوقت بدگویی نکن من همیشه گفتم مامانتو خیلی دوست دارم حالا مادرشوهرمم هرچی بگه شوهرم باور نمیکنه اصلا میگه تقصیر اوناست .کلا طرف منه