2777
2789
عنوان

مهمونی میرید کمک میکنید

385 بازدید | 17 پست

من هروقت مهمون برام‌میاد اصلا کمک نمیکنند وظیفش نیست ولی میخوام بدونم من باید چیکارکنم؟ خونه برادرشوهر و خواهرشوهر منظورمه بیشتر

من خودم دلم میسوزه میگم بیچاره کلی زحمت کشیده قرار نیست واسه یه مهمونی اذیت شه انقد میرم کمکش میکنم(هروقت دعوت کنند میرم) ولی متاسفانه هییییچ کس منو کمک نمیکنه دعوتم که نکنم خودشون مدام میان و من دست تنها.بقیش به کنار موقع شستن یه عالمه ظرف یکی گوشیش زنگ میخوره یکی بچش گریه میکنه یکی پرخوری کرده نمیتونه بلند شه و....راه حل خوبی دارید ارائه بدید😬😬😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم مثل خودشون باش

کمکم میدن منم کمک میدم 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

با ارزش پوزش نمیدونم اونا خودشونو زدن به نفهمی فقط تا میتونی واسه غذا دعوتشون نکن

تاپیک اخرم یه ختم خیلی عالی هستش حتما انجامش بدین من خودم زیاد اهل دین و اینجور چیزا نیستم باایمانم نیستم ولی خیلی ختمش جالبه واسم سریع جواب داد تاپیک الیشم گذاشتم اونایی که جواب گرفتن ازش نوشتن چه نیتی کردن و چطور جواب گرفتن...ایشالله همتون حاجت روا بشین........          اگه دنبال یه محصول عالی واسه چاق شدن هستین بدون هیچ عوارضی درخدمتم تا سه روز امتحانش میتونین بکنین ناراضی بودین میتونین برگردونین پولتونو کامل پس میدم واتساپ درخدمتم 09384343180____هرچیز دیگه ای ام بخواین دارم از کرم گرفته تا انواع داروهای زناشویی و لاغری و ...

شماهم کمک نکن یا کارخودتو بکن بی توجه به اونا

من خودم همه جا کمک میدم چون میگم صاحب خونه زحمت کشیده غذا پخته خستس ولی اصلا دلم نمبخواد مهمونا کمکم کنن تو خونم ولی اونا بزور میان کمک

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
تازه من چند جا زیاد کمک نکردم حالا شلوغم بودا ولی تیکه انداختن بهم و گفتن خونه شما مامانت میاد کارا ...

باید میگفتی از اونجا که مهمون میاد خونه ام دست به سیاه و سفید نمیزنه ،منم از مهمون یاد گرفتم جایی میرم دست به سیاه و سفید نزنم

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

لازم نیست زیاد کمک کنی شما مهمون هستید اون موقع مبتونید خودتون رو با سفره ای یا چیز کوچیکی مشغول کنید

خدایا ،                                                                  حرام کن بر دل های ما اندوه دنیا را                                                                                                      برای کشف اقیانوس های جدید ، باید جرئت ترک ساحل را داشت ؛ این دنیا ، دنیای تغییر است نع        تقدیر .

فعلا کاری نمیتونی بکنی این قصه اکثر عروسهاست بزار حامله شی و بچه بیاری اونوقت بهانه زیاد داری تلافی کنی ولی مهمون اومد جلوشون تند تند کارنکن اونقدرتواشپزخونه طول بده کاراتو که خسته بشن‌اینجوری میفهمن زیاد ریختوپاشیدن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
شماهم کمک نکن یا کارخودتو بکن بی توجه به اونا من خودم همه جا کمک میدم چون میگم صاحب خونه زحمت کشیده ...

خب من ماشین ظرفشویی ندارم بعضیا خونوشون دارن

یا من آشپزخونم جا نداره باید یکی اب کش کنه سریع ظرفارد که جمع بشه 

ازین به بعد میخوام تو ظرف یه بار مصرف غذا بدم والا😐

تازه من چند جا زیاد کمک نکردم حالا شلوغم بودا ولی تیکه انداختن بهم و گفتن خونه شما مامانت میاد کارا ...

درجواب با شوخی بگو وا مگه بشما تو خونتون‌مادرتون کمک میکنه ؟ یادم‌نمیاد جایی مهمون باشینو کمک کرده باشین بعد بگو یه وقت ناراحت نشیا باهات راحتم که میگم‌اینارو 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
فعلا کاری نمیتونی بکنی این قصه اکثر عروسهاست بزار حامله شی و بچه بیاری اوتوقت بهانه زیاد داری تلافی ...

آره واقعا

حالا خواهر و دختر خاله و کلا فک فامیل خودم دلسوز ترن کمکم میکنن ولی فامیل شوهر میگه به من چه

درجواب با شوخی بگو وا مگه بشما تو خونتون‌مادرتون کمک میکنه ؟ یادم‌نمیاد جایی مهمون باشینو کمک کرده ب ...

باید جوابشو میدادم 

خیلی بیشعوره خودش اومد خونمون سرشو با بچش گرم کرد که کار نکنه بعد گفت ببخشیداااااااااا توروخدا 🙄

آره واقعا حالا خواهر و دختر خاله و کلا فک فامیل خودم دلسوز ترن کمکم میکنن ولی فامیل شوهر میگه به من ...

اروم اروم ازشون کاربکش مثلا بگو فدات شم یکم‌بیا باهم حرف بزنیم بعد یه چیزی دستش بده بگو اینجوری باهات صمیمیم‌که صدات کردما تواشپزخونه دوتایی بیشتر باهمیم