2777
2789
عنوان

غذا نی نی کممممک

61 بازدید | 9 پست

سلام خانوم ها دخترم رفلاکس معده داره دارو میدم الان یک ماهه به تجویز دکترش غذا رو شروع کردم یعنی از ۵ ماهگی الان ۶ ماهش تموم شده وزنش هم ۷۳۵۰ هست هر جا میرم میگن چقد  ریزه و لاغر خیلی ناراحتم چی بدم تپلی بشه جز سوپ و فرنی میان وعده چی بدم ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه شیره بده پوره ی میوه ها بده حریره بادوم بده چون ماهش کمه نمیشه خیلی چیزا داد توی سوپ برنج بریز حتما 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

تا یکسالگی اولویت با شیرمادره. فقطم سه وعده باید بدی در حجم کم.بچه بزرگ نیست که میگی میان وعده. وزن تولدش چقدره؟وزنش خیلی خوبه. چرا به حرف بقیه اهمیت میدی . پسرمن ۶ماه و چهارروزشه. وزنشم ۶۵۰۰. وزنگیریشم خیلی کمه بخاطر رفلاکس . 

تا یکسالگی اولویت با شیرمادره. فقطم سه وعده باید بدی در حجم کم.بچه بزرگ نیست که میگی میان وعده. وزن ...

وزن تولدش ۳۱۰۰ ...لعنت به این رفلاکس که این بچه ها رو نابود میکنه