2777
2789

بهترین محله ش کجاس،؟

امنیت این شهر چه جوریه؟

فرهنگ مردم مرکدشت چه جوریه،؟

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر بزرگ و خوبیه .محله هاشو نمیشناسم ولی هم جای تفریحی زیادی داره مخصوصا تخت جمشید و اینکه آدم اگر سرش تو لاک خودشه باشه همه جا خوبه زیاد تو فکرش نرو.

خدایا شکرت به خاطر همه ی داشته و نداشته هایم  
شهر بزرگ و خوبیه .محله هاشو نمیشناسم ولی هم جای تفریحی زیادی داره مخصوصا تخت جمشید و اینکه آدم اگر س ...

ینی چی سرش توی لاک خودش؟

خب من اصلا شناختی ندارم روی شهرهای استان فارس ... فقط مسافرت اومدم شیراز چندبار ‌...

طبیعیه که برای زندگی برام سوال وجود داشته باشه که یه شهر چه جور آدمل و فرهنگی داره

شما اهل مرودشت هستی؟،

منم اهل مرودشت نیستم اما دوستای دانشگاهیم خونشون مرودشته راضین ولی چون شیراز نزدیکه میتونیدخونه شیراز اجاره کنید.موفق باشید 

خدایا شکرت به خاطر همه ی داشته و نداشته هایم  
منم اهل مرودشت نیستم اما دوستای دانشگاهیم خونشون مرودشته راضین ولی چون شیراز نزدیکه میتونیدخونه شیرا ...

ممنونم ازتون