2777
2789
عنوان

شوهر بددل وغیرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 63 پست
چقدر بد.. چندساله ازدواج کردی؟ دیگه رو چیا حساسه؟

چند ماهه

رو همه چیاز لباس و رنگ مو بگیرر تا رفت امد خانوادگی

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از ازدپاجت متوجه نشدی بد دله؟

نه نمیونستم  میکه خیلی دوست دارم و دست خودم نیست اما با این کاراش ناراحتم میکنه خیلی حتی اگه یه مرد بخاد بهم زنگ بزنه یا حتی کاردرمان دختدم در رابطع با دختدم بخاد زنگ بزنخ پیام بده میترسم بهس بگم

مشتاق هم باشید نه محتاج هم👌

شوهرمنم همینطور خیلی بیشترازتو محدودم ، بیشتر بهش محبت کن و دوستت دارم بگو ، شوهر من الان بهتره ولی باز اجازه ی نصب هیچ پیام‌رسانی ندارم 

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

شوهر منم اوایل بددل بود ولی با خانوما اصلا مشکل نداره

این مریضه کلا همه چیو ممنوع کرده برا من

باورت میشه شوهرخواهراش حتی منو ندیدن؟

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
اویل شوهر منم این طوری بود الان رو اون مساعل حساس نیست فقط رو مردا حساسه

این خودش اعتراف میکنه رفته رفته بدترم میشم

این مریضه کلا همه چیو ممنوع کرده برا من باورت میشه شوهرخواهراش حتی منو ندیدن؟

یاعلیییی

خیلی سخته...

منم تو عقد پدرم دراومد.. الان سه سال و نیمه عروسی کردم.. الان از بددل تبدیل به حساس شده

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرمنم همینطور خیلی بیشترازتو محدودم ، بیشتر بهش محبت کن و دوستت دارم بگو ، شوهر من الان بهتره ولی ...

برای نصب واتساب ماههه روس کار کردم وقتی خانم هایی میبینم که میگن سوهراسون انقدر بهشون اعتماد دارن که حتی تا اون ور دنیا ام برن جیزی نمیگن حسادت میکنم

مشتاق هم باشید نه محتاج هم👌
این خودش اعتراف میکنه رفته رفته بدترم میشم

اونجوری باشه واقعا کارت سخت میشه

من خودم اگه شوهرم درست نشده بود الان دیگه نمیتونستم تحمل کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یاعلیییی خیلی سخته... منم تو عقد پدرم دراومد.. الان سه سال و نیمه عروسی کردم.. الان از بددل تبدیل ...

اره اما من تحمل ندارم میخواییم جدا شیم

اره اما من تحمل ندارم میخواییم جدا شیم

جدا؟؟ خوب فکراتو کن و مشاور برو

من خودم شهامتشو نداشتم و موندم

بقیه اخلاقاش خیلی خوبه و بددلیش هم خداروشکر خیلی کمتر شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40