2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کارتون دارم

101 بازدید | 14 پست

اون قسمت پایین کمر تقریبا نرسیده ب دوتا باس ن بهش میگن دنبالچه ..یه جوش بزرگی درآوره فشار می دم خون در میاد روم نمیشه برم دکتر باید چیکار کنم 

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  

دمل چرکی شاید 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید چیکار کنم

برو دکتر دیگ دارو میده چرک خشک کن محلول یا برو داروخونه بگو 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
احتمالا غده مویی در اومده شوهر منم داشت عمل کرد. حتما برو دکتر

مال شوهرت چطور بود ..مال من لمسش ک میکنم انگار ی بارکنک تو پره ک نرمه فشارش دادم خون درآورد

برو دکتر دیگ دارو میده چرک خشک کن محلول یا برو داروخونه بگو 

داییم دکتره بهش تو واتساپ پیام دادم گفتم تا آنلاین نیست بهش بگم بعد می خونه جوابمومیدخ

دوستم اینجور شد برو دکتر خواهشاً سلامتیت مهمتره  الان کوچیکه قبل اینکه بزرگ شه

تو رو خدا راهنماییم کن ..مال دوستت چطور بود یعنی خطرناکه؟

اسمش سینوس بود درد داشت  نمیدونم خون میمود یا نه  عمل کرد  دکتر بش گف چون تحرک ندا ...

ازش بپرس ببین چطور بود بعد بیا بهم بگو ممنون میشم

ازش بپرس ببین چطور بود بعد بیا بهم بگو ممنون میشم

گلم ماله۳سال پیشه کجا پیداش کنم همکلاسیم بود دوست دوستم بود بخدا .

خودمم این ماه رد دادم تاپیک قبلمو رو ببین حالم خوب نی 

حالتو درک میکنم 💔😞🖤