2777
2789

ميشه تجربتونو بگيد از هركدوم ك استفاده كرديد؟

من پوستم معموليه رو به خشكه جوشم ندارم

اما ميخام پوشش دهيش خوب باشه دراينده باعث لك نشه

ممنونم عشقااااا😘😘❤️❤️❤️❤️

همه اين گلا براي شما🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😅🤦‍♀️

پریم میزنم همیشه ولی صد افتاب بی رنگ لافارر عالیه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریم میزنم همیشه ولی صد افتاب بی رنگ لافارر عالیه

من رنگي ميخام ك پوشش دهيش خوب باشه كرم پودر نزنم

عزيزم شما كدوم رنگ و ميزني از پوشش دهيش راضي هستي؟بعضبا ميگن مثل گچه

کلا ضدافتابای رنگی ریسک ایجاد لکش بالاست پریم خیلی چربه باعث جوش رو پوست من شد اون یکیو استفاده نکرد ...

من خداروشكر جوش نميزنم هرچقدم چرب باشه چون پوستم خشكه

اتفاقا من شنيدم خيلي خشكه 

مرسي عزيزممم🤩

من رنگي ميخام ك پوشش دهيش خوب باشه كرم پودر نزنم عزيزم شما كدوم رنگ و ميزني از پوشش دهيش راضي هستي؟ ...

الارو پوشش دهیش خوبه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
لك مياره😐

تمام صد افتابای رنگی لک میارن

من چندين ساله اخه ميزنم لك نيورده

من پریم هم میزنم لک نمیاره الارو هم لک نمیاره ا

اونی ک هر روزو همیشه بزنی رنگی لک میاره میگن