2777
2789
عنوان

مشکلتون با آقایون چیه؟!

188 بازدید | 28 پست

من خودم خانمم اما خیلی از مرزبندی های جنسیتی افراطی بدم میاد. مگه مرد و زن هر دو انسان نیستند؟ چرا وجود مجازیشونم باید تفکیک بشه؟ تاپیک می زنید از حضور آقایون تو سایت معذبم، آقایون زیاد شدن و... 

مگه همدیگه رو می بینید؟ همه هم که اکانت فیک! این همه تعصب نوبره والا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ب خدا

تازه یکی هم مخالفشون باشهه فورا میگن وایی این کاسه ای زیر نیم کاسشه   حتما قصد خاصی داره که موافقه خضور اقایونه  این فلانه  اون بهمانه

فقط ادعا دارن بعضی ها    وگرنه انگار بین گروهی از پیرزن های غیبت کن سر کوچه نشستی

سایت عمومیه  میگی نه؟   برو یقه صاحب سایت بگیر که گزینه مررد گذاسته

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

مرد نرمال کمه اینجا 

حالا خوبه نینی یار میگن که راه اقایون مریض رو اینجا باز نکنید که خودتون اذیت میشید 

اونا بهتر در جریان مزاحمتای اقایون هستن

I would love to be kind to me, i saw with all kindness