2777
2789

من قبلا  درست میکردم از بیرونیا بهتر بود ولی دستورشو یادم نمیاد فردا نگاه میکنم اگه جایی نوشته داشتمش برات میفرستم

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشاسته گندم 1 پیمانه

شکر 1 و 3/4پیمانه یا دو پیمانه بستگی داره چقد شیرین دوس داشته باشی

گلاب دو قاشق

اب دولیوان

روغن مایع یک قاشق چای خوری

نشاسته رو تو اب حل میکنم بعد رو شعله ملایم میزارم مدام باید هم بزنی تا گلوله نشه خوب حل شد شکر و گلاب رو بهش اضافه میکنی وقتی سفت شد دقیقه اخر روغنو اضافه میکنی هم میزنی و برش میداری میریزیش تو پلاستیک فریزر و یه ساعت داخل یخچال میذاری تا خنک شه بعد هی گلوله درست میکنی داخل پودر نارگیل میزنی و توش گردو میزاری بایدحسابی  خنک شه اگه داغ باشه گلوله نمیشه

دستورات سراشپز پاپیون هم خوبن من جوهر نمک و این چیزا نمیزنم اگه واسه خودت میخوای همین خوبه ولی هی باید درست کنی  تا دستت بیاد و شکر یا گلابشو به سلیقه خوت تنظیم کنی

مواد لازم :

پودر ژله : 1 بسته با هر طعمی که دوست داری

نشاسته : یک چهارم پ (من از آرد نشاسته استفاده کردم که زحمتم کمتر بشه :)

شکر : نصف پ

آب سرد : ۱.۵ پ

گلاب : 1-2 ق غ ( اگه گلاب تون عطرش زیاد کمتر بزنین )

پودر نارگیل : مقداری

هل : کاملا اختیاری! من ریختم.

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

قبل از هر کاری اول یه ظرف مستطیلی بردارین و خیسش کنین.(یعنی یه دور آب فقط داخلش بگیرین و خالی کنین)

بعد یه نایلون باز کنین و بذارین داخلش.سعی کنین کامل بازش کنین تا چروک نباشه. هر چند اگر هم چروک شد اشکال نداره چون قرار روی باسلوق با پودر نارگیل پوشیده بشه. اینم خیلی خوشمزس

نشاسته گندم 1 پیمانه شکر 1 و 3/4پیمانه یا دو پیمانه بستگی داره چقد شیرین دوس داشته باشی گلاب دو قا ...

وای مرسی گل بانوجان😍پودر ژلاتین نمیخواد؟ 

اگه خواستم رنگیش کنم پودر ژله رو کی بریزم؟

وای مرسی گل بانوجان😍پودر ژلاتین نمیخواد؟  اگه خواستم رنگیش کنم پودر ژله رو کی بریزم؟

یه دستور تو پاپیون هست اون نیریزه برو نگاش کن اگه دوس دلشتی از رو اون درست کن دستور دومی پودر ژله توشه هرنگی دوس داشتی میشه درست کرد خیلیم قشنگ میشن  دومی رو حتما از ظرف در اوردی برگردون رو پودر نارگیل  و پلاستیکشو در بیار چون به دستت میچسبه بعد روشم پور نارگیل بریز بعد تیکه تیکش کن

پودر ژله و نشاسته و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و اب سرد رو بهش اضافه میکنیم میزاریم رو حرارت ملایم تند تند هم میزنم وقتی غلیظ شد گلابو بهش اضافه میکنیم اگه دوس داشتی پودر هلم بزن من نزدم بعد یکی دو دقیقه خاموشش میکنیم میزاریم خنک که شد تو اون ظرف مربعی که کفشو خیس کردیم و پلاستیک فریزر گذاشتیم میریزیم و میزاریم داخل یخچال بعدم که خودشو گرفت  باید تو یه سینی پودر نارگیل بریزی و ژله رو برگردنی داخلش و پلاستیک رو برداری و روشو پودر نارگیل بریزی و برشش بزنی

پودر ژله و نشاسته و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و اب سرد رو بهش اضافه میکنیم میزاریم رو حرارت ملایم تن ...

مرسی عزیزم خیر ببینی.خدا حاجت دلت رو بده.

ممنون که وقت گذاشتی تایپ کردی۰😍😍😍😍😍