مواد لازم :
پودر ژله : 1 بسته با هر طعمی که دوست داری
نشاسته : یک چهارم پ (من از آرد نشاسته استفاده کردم که زحمتم کمتر بشه :)
شکر : نصف پ
آب سرد : ۱.۵ پ
گلاب : 1-2 ق غ ( اگه گلاب تون عطرش زیاد کمتر بزنین )
پودر نارگیل : مقداری
هل : کاملا اختیاری! من ریختم.
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم.
قبل از هر کاری اول یه ظرف مستطیلی بردارین و خیسش کنین.(یعنی یه دور آب فقط داخلش بگیرین و خالی کنین)
بعد یه نایلون باز کنین و بذارین داخلش.سعی کنین کامل بازش کنین تا چروک نباشه. هر چند اگر هم چروک شد اشکال نداره چون قرار روی باسلوق با پودر نارگیل پوشیده بشه. اینم خیلی خوشمزس