2777
2789
عنوان

خانومایی که تشخیص جنسیت بلدن لطفا بیاین 🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 26 پست
معمولا تخمک گذاریت چندم ماه بود؟ به نظرت تو نیمه اول سیکلت باردار شدی یا نیمه دوم؟ آیا خیلی احساس ...

دقیق میدونم که لقاحم تو نیمه دوم بود پریودم یکم ماه بود نزدیکیم تو روزای 17 و 18 بود 

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین فال ابن سینا بگیر رد خور نداره درسته هر چی بیاد البته تا ۹۸٪درسته

میشه روششو بگی 

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من                                                   دل من داند و من دانم و دل داندو من
زشت شدی یا خوشگل؟ به شیرینی تمایل پیدا کردی یا ترشی؟ ورم داری؟ ویار داری؟؟

ورم ندارم به شوری و ترشی علاقه دارم ویار دارم حالت تهوع بدون استفراغ چیه به نظرت 

دراز بکش ی زنجیر طلا بگیر دقیقا بالای نافت اصلا تکون نده بزار خودش شروع ب حرکت کنه اگر دایره چرخید د ...

خیلی ممنون