2777
2789
رنگ مویش را تمام شهر می دانند، حیف پیش چشم عاشق من روسری سر می کند! با حیا بودم ولی با دیدنش فهمیده ...

خیلی اینو دوس داری ک گذاشتی

من عشق تو را به

جای ایمان دارم!

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با تو مرا سوختن اندر عذاب؛ بِه؛ که شدن با دِگری در بهشت... #سعدی🍃

آدم 

چقدر خالی ست از خودش

وقتی پُر است 

از یادِ کسی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خیلی اینو دوس داری ک گذاشتی من عشق تو را به  جای ایمان دارم!

💛

گبر و ترسا و مسلمان هر کسی در دینِ خویش؛
قبله‌ای دارند و ما زیبا نگارِ خویش را...
#سعدی🍃

انگار که یک کوه سفر کرده از این دشت! این‌قدر که خالی شده بعدِ از تو جهانم... #فاضل-نظری🍃

حضورت در قلبم

مثل نفس کشیدن است

آرام و بی‌صدا اما همیشگی.

کس نگذشت در دلم تا تو به خاطرِ منی یک نفس از درونِ من خیمه به در نمی زنی...! سعدی🍃

‌‌‌‌‌گواهی می‌دهم

به گنجشک‌هایی که

از چشم‌های تو

تا قلب من پرواز می‌کنند!

گواهی می‌دهم که من

یک‌بار عاشقت شدم

و هنوز هم ..

کاشکی پرده برافتادی از آن منظرِ حُسن؛ تا همه خلق ببینند نگارستان را...! #سعدی🍃 ممنون از حضورت 💛 ...

شب شمام 🤍🦋