2777
2789
عنوان

کسی از لنز طبی اطلاعات داره؟

282 بازدید | 50 پست

سلام دوستان.کی استفاده میکنه؟خوبه؟چن ساعت میشه گذاشت؟طولانی بشه مثلا ۵.۶ ساعت چشم اذیت میشه؟

قیمت هم میدونین؟

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)

سلام نه اذیت نمیشه 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من تو قرنطينه خريدم ٦٠٠وًخورده اي شد با مايع اش اينترنتي ،ب نظرم حضوري بخر ،من چشمم و اذيت ميكرد اگ هر روز بكوب بزاري ٣ماه عمرشه اگر نه ٦ماه تا يك سال ،كل روز و ميتوني بزاري ،سعي كن برند بخريً ك خوشگل هم باشه 

لا اله االله

تا۸ ساعت اذیت نمیکرد برا من قیمتشم بستگی داره 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

قیمت نمیدونی؟

گفتم بستگی داره ولی بالای۲۰۰

عزیزم من ۱۰ ۱۱ ساعت هم گذاشتم ولی یکم چشم خشک میشه دیگه میتونی اشک مصنوعی استفاده کنی  من پارس ...

من برا مناسبتا میخام بزارم...مثلا شماره چشم ۳ چقد میشه؟

باید هرچند وقت یه بار لنز جدید بخری؟

سلام من تو قرنطينه خريدم ٦٠٠وًخورده اي شد با مايع اش اينترنتي ،ب نظرم حضوري بخر ،من چشمم و اذيت ميكر ...

شماره چشمتون چند بود؟؟؟ینی باید بعد ۶ ماه یا یه سال لنز جدید بخری؟

نه اذیت نمیشه من حتی ۸ساعتم گذاشتم  قیمت فصلی حدود ۳۰۰ ۴۰۰(برا استیگمات ۱/۵)  سالانه هم ...

ینی فصل جدید باید باز بری لنز جدید بخری؟