2777
2789

بچه ها میگم با پسری که تک پسر باشه نه داداش داشته باشه اما خواهر زیاد داشته باشه ازدواج کردید؟

با خواهرشوهراتون خوبید؟

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوشگل ترم ولی خونواده شوهرم اونو دوست دارن

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤

جاری ندارم 

برادر شوهرم هنوز نتونستن مثل انتخاب برادرشون پیدا کنند😌😌😌

ولی خانواده شوهر از الان هی گوشزد میکنند اگه عروس های بعدی زرنگ تر بودن و توی کلفتی تونستن  خودی نشون بدن 

اونارو بیشتر دوست خواهند داشت😑😑😑😑

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

جاریم خوشگلتره و خانم خوبی هم هست اما من اعتماد به نفس بیشتری دارم ،خانواده همسر هم در یه سطح ما رو دوست دارن

گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند

من بهترم البته جاریمم خوشگله ولی چون خیلی لاغره بد دیده میشه

منو بیشتر دوست دارن ولی واقعا اون خوش اخلاق تر از منه باهاشون 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

به نظر خودم من خوشگل ترم ،چون هم اندامم خیلی بهتره و هم چهره خوبی دارم.جاریم کلا با خانواده شوهرم هیچ رفت و امدی نداره، من که ۷سالی میشه ندیدمش 

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری