2777
2789

من نبودم 

يه بنده خدايي بود 

خودش ميگه نه فراموش نكرده اما گاهي مشكلات عجيبي كه با همسرش داره باعث ميشه به اين فكر كنه همه مثل همن و اونم با اين فرقي نداشته

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فراموش کردنش برام سخته چه برسه با یکی ازدواج کنم

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

من عاشق یه نفر دیگه بودم چ گریه ها ک نکردم،چه زجه ها ک نزدم

با کس دیگه ازدواج کردم الان با خودم میگم خداروشکر با اون ازدواج نکردم،عشق واقعیم شوهرمه 

الان خندم میگیره ب حسم فک میکنم

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
من عاشق یه نفر دیگه بودم چ گریه ها ک نکردم،چه زجه ها ک نزدم با کس دیگه ازدواج کردم الان با خودم میگ ...

من میترسم ازدواج کنم میترسم شوهرمم بدبخت کنم میترسم از قلبم ذهن نیاد بیرون 😔

من میترسم ازدواج کنم میترسم شوهرمم بدبخت کنم میترسم از قلبم ذهن نیاد بیرون 😔

باید بزاری یکم بگذره،از الان نگران آینده نباش،ب الانت فکر کن و لذت ببر

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
اتفاقا جز اون نشدن هایی شد که الان هزاران بار شکر میکنم  خیلی زود تبدیل به نفرت شد🤗

اخه ما همو خیلی دوس داشتیم ولی نشد خانواده ها نذاشتن ...اگه از چشم میفتاد یا چیزی حسرت نداشتم 

مطمئن باش همونجوری که خدا اونُ جلو روت قرار داد و دلی داد که عاشق شی صبری برای تحملش و کنار اومدن بهشم داد..

هیچ چیز خدا بی حکمت نیس حتما خدا یکی که لایق تر و از هرلحاظ بهتره برات سر راهت قرار میده

#ایرانم💔((🌧️اومدو یادم داد تو💪بیشتره))
فراموش کردنش برام سخته چه برسه با یکی ازدواج کنم

عین منی از یه بیشعوری خوشم میاد اونم دوستم داره ولی لامصب درخواست جدی برای آشنایی بیشتر نداده فقط اظهار دوست داشتن کرده منم اخلاق گند خودمو میدونم فراموشکار نیستم همه رو دارم رد میکنم