2777
2789
عنوان

غذای بیرون😖

364 بازدید | 13 پست

حالم خیلی بده.باردارم دیدم برنج داریم منم به بوی پیاز داغ حساسم گفتم خورشتو سوپو از بیرون بگیرم.از بهترین برندای شهرمون که رستورانش درجه کیفیت و ایزو 9001 داره خرید کردم.یه سوپ سفیدو یه خوراکه مرغ با قیمه.بماند که کلی پول دادم بابت این غذاها.وقتی غذا رو آوردن فقط میتونم بگم فقط ظاهره زیبایی داشتن وگرنه آشغال بود مرغ که مزه مرغ نمیداد کلا ادویه کاری بود با ته چین خیلی بد مزه..خدا شاهده هنوز مزه و بوش از یادم نرفته هر بارم یادم میفته گلاب به روتون بالا میارم.پسرمم کمی مرغ خورد بعد اونم حالش بد شد انگار مرغارو جوید گذاشت گوشه بشقابش.تنها چیزی که هست از پول زیادی که بابت این غذاهای بدمزه خرج کردم نارحتم.و هنوزم گرسنه ایم..چطور بهش درجه کیفیت دادن آخه.😖

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درجه کیفیت و ایزو رو پول میدن میگیرن کاری به کیفیت اصلی ندارن

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

کسی نداده عزیرم این نشانها در ایران فروخته میشه متاسفانه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
درجه کیفیت و ایزو رو پول میدن میگیرن کاری به کیفیت اصلی ندارن

حالم الان اونقد بده درجه کیفیت بخوره تو سرشون .

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
 مارالی چه زود حامله شدی       چی بگم خواهر حالا که کرونا هم اومده بدترم ...

خخخخخ...میبینی خواهر کاره ما رو...چششششم

بعضی جاها واقعا افتضاح هستن بعضی جاهام قیمتا پایینه ولی غذاها عالیه 

دقیقا یه رستوران اندازه یه اتاق میشناسم که کناره یه ده غذا میفروشه...به خدا تا الان زرشک پلو با مرغی به خوشمزگیه اون رستوران کوچیک نخوردم.