2777
2789
ده روز دیگه قراره سزارین بشم ولی میترسم نمیدونم چطوریه؟ درد بخیه ها یا حتی اون لحظه که تو اتاق عملی.....از همه اینا میترسم
خداجونم من منتظرم تا دوباره طعم مادرشدن رو بچشم کمکم کن...
ترس نداره مسکن زیاد میزنن درد غیر قابل تحملی نداره
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ترسی نداره. فقط تا میتونی اصرار کن که بیهوشت کنن. اون آمپول بی حسی که میزنن اگه یه میلیمتر جابه جا شه و بخوره به عصبت مثل من کمر درد تا 6 ماه اذیتت میکنه. یعنی اون کمردردی که به طور طبیعی بعد زایمان داری 3 برابر میشه..
یادمان باشد مراقب اعمالمان، نگاهمان، رفتارمان، گفتارمان و حتی افکارمان باشیم... گاهی حتی مرور یک حرف در ذهنمان جهان را تغییر می دهد...
من با بی حسی بودم واقعا راحت بود و تا حالا هیچ مشکلى نداشتم فقط بار اول که میخواى از تخت بیای پایین یکم سخته من یه طرف بخیه مودرد داشت که دکتر گفت جای تموم شدنشه و نرماله،که اونم با شیاف دیکلوفناک خوب میشه کلا خیلی سخت نیس اصلا استرس نداشته باش
من قبل از اینکه مامان بشم کى بودم؟ چى بودم؟ اصلاً بودم؟
سلام من سزارین کردم و برای همیشه پشیمونم عزیزم تا ده روز باید انتی بیوتیک قوی می خوردم برای همین شیرم خوب نمی اومد مدام باید شیاف میذاشتم تا درد نکشم بچه ام الان اسم داره. لاغره میگن به خاطر سزارینه برو فیلم سزارین رو تو سایت اپارات ببین بعد تصمیم بگیر
من بیخسی بودم 7-8 بار هم سوزن زدن تا بیحس شدم ولی عارضه ای نداشتم. مایعات مصرف کردم پمپ مورفین هم داشتم تنهایی از تخت اومدم پایین تا 5 روز هم بخاطر پمپ درد نداستم و شارژ بودم و شیاف هم لازمم نشد
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
مهربان منم زایمان اولم طبیعی بود دومی اورژانسی سزارین شدم در اینکه طبیعی یه چیز دیگه س که شکی نیست من از وقتی سزارین شدم بیشتر از گرایش زنها به سزارین تعجب میکنم
منم دختر دومم که سزارین اومد هم زردی گرفت هم رفلاکس هم خس خس سینه داشت تا مدتی الببته طبیعی ها هم ممکنه مشکل داشته باشن ولی کمتر. دختر اولم کاملا بی مشکل بود. طبیعی دریچه معده بچه رو میبنده و احتمال رفلاکس کمتره