2777
2789
عنوان

واسه شفای بچم

200 بازدید | 16 پست

سلام خانما من بعد 13سال بچه دارشدم وبچم ی بیماری داره که چندروز دیگه باید ازمایش بدیم ببینیم عود نکرده باشه خیلی غصه میخورم شبوروزم شده استرسو گریه خیلی دلم شکسته میشه لطفا هرچنتا میتونید با دلای پاکتون واسش صلوات بفرستید یا هردعایی که میدونید اجرتون با امام حسین باشه انشالله ونتیجش هزاربرابر برگرده به خودتون 

لطفا بیماریشو نپرسید نمیخوام شناخته شم قربون همتون

توکل بخدا 

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰ صلوات تقدیم میکنم به ۱۲۴ هزار پیغمبر به نیت سلامتی فرزندت🌷🌷

ان شاالله به لطف خدای بزرگ هیچی نباشه و حالش خوب خوب باشه 

امیدت به خدا

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
۱۰۰ صلوات تقدیم میکنم به ۱۲۴ هزار پیغمبر به نیت سلامتی فرزندت🌷🌷 ان شاالله به لطف خدای بزرگ هیچی ن ...

قربونت برم عزیزم اجرت با امام حسین با دل شکسته واشکی که الان میریزمو تایپ میکنم از خدا میخوام هرحاجتی داره مستجابشه

چشم عزیزدلم حتما 

انشاءالله خدا همه مریضا رو شفا بده بعدهم بچه شما ودختر من. آمین 🤲

نگران نباش عزیزم خدا خیلی خیلی ارحم راحمینه حتما به دل شکسته مادررا نگاه میکنه فقط توکلت بخدا باشه 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁

فداتون بشم خیلی مهربونید خیلی حس تنهایی و یاس داشتم و خیلی دلم میلرزید الان با دعاهای شماواسه بچم یکم بهتر شدم ته دلم یکم امیدوارشدم که حتما خدا صدای یکیتونو میشنوه و بچه منو شفا میده خدا به اندازه هرصلواتی که فرستادید چندین برابرشو واسه حاجتاتون برگردونه الهی امین