2777
2789

یکی از دوستام میخواد پیام نور ثبت نام کنه مهلتش گذشته حضوری بره دانشگاه ثبت نامش میکنن؟

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگی عزیزمن من خودم ترم سه پیام نورم هنوز نمرات پایانترم ثبت نشده ثبت نام ترم جدید شروع نشده  ...

واقعا آخه تو سایت سنجش دیگه نمیشه ثبت نام کرد دانشگاه شما الان ثبت نام میکنه حضوری؟

چی میگی عزیزمن من خودم ترم سه پیام نورم هنوز نمرات پایانترم ثبت نشده ثبت نام ترم جدید شروع نشده  ...

برا ترم یک میخواد ثبت نام کنه اگه اشتباه نکنم فعلا وقت داره بره بپرسه یا تو نت بزنه 

برا ترم یک میخواد ثبت نام کنه اگه اشتباه نکنم فعلا وقت داره بره بپرسه یا تو نت بزنه 

بله برای ترم یک کارشناسی گفتن 6دی تو سایت سنجش مهلت داشت یعنی حضوری بره ثبت نام میکنن؟

❌اطلاعیه مهم❌

🔊 شرايط ثبت‌نام‌ بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد:

❇️ ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شرکت در مرحله پذيرش براساس سوابق تحصيلي در مقطع کارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1399 از روز سه‌شنبه مورخ 99/09/25 آغاز و تا روز يکشنبه مورخ 99/09/30 ادامه خواهد داشت.

💠 ثبت‌نام منحصراً به صورت اينترنتي و از طريق درگاه اطلاع‌رساني اين سازمان به نشاني: انجام می‌شود.

❎ متقاضیان ضمن اطلاع از شرايط عمومي و اختصاصي، مقررات وظيفه عمومي، مقررات مربوط به ضوابط ثبت‌نام اتباع غيرايراني و توضيحات مربوط به سهميه رزمندگان و ايثارگران (براساس توضیحات مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام و انتخاب رشته)، در صورتي كه داراي شرايط مذكور باشند، مي‌توانند در يک رشته امتحاني متقاضي ثبت‌نام شوند و حداکثر تا 40 (چهل) کد رشته محل (طبق ضوابط از رشته‌‌هاي امتحاني مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته) را به ترتيب علاقه مندي در فرم انتخاب رشته درج نمايند. دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته، همزمان با شروع ثبت‌نام، در درگاه اطلاع رساني اين سازمان در دسترس خواهد بود.

🔷 مراحلي كه متقاضی بايد براي ثبت نام اقدام كند:

1️⃣ مراجعه به درگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني فوق براي خريد كارت اعتباري ثبت‌نام (سريال 12 رقمي) و دريافت دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته.

2️⃣ تهيه فايل عكس اسكن شده متقاضی بر اساس توضيحات مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته.

3️⃣ آماده نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز جهت ثبت‌نام.

4️⃣ با توجه به اينكه پرداخت هزينه ثبت‌نام منحصراً بصورت اينترنتي انجام مي‌گيرد، متقاضیان لازم است به وسيله كارت‌هاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آنها فعال است، با مراجعه به درگاه اطلاع رساني این سازمان و پرداخت مبلغ 610/000 (ششصد و ده هزار) ريال به عنوان وجه ثبت‌نام در اين مرحله نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند.

🔵 دستورالعمل و نحوه تكميل تقاضانامه ثبت نام اينترنتي:

🔶 به متقاضیان توصيه مي‌شود كه مطابق دستورالعمل مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته ، ابتدا فرم پيش نويس تقاضانامه مندرج در دفترچه مذكور را تكميل نموده و سپس براساس فرم پيش‌نويس با مراجعه به درگاه اطلاع رساني اين سازمان، اطلاعات لازم را براساس بندهاي برنامه ‌نرم‌افزاري ثبت‌نام وارد نمايند. ضمناً متقاضیان لازم است در درج اطلاعات ثبت‌نام بخصوص معدل (مقطع کارشناسی و یا کاردانی و کارشناسی برای دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته) دقت نمايند.

🔷بديهي است در صورت مشاهده هرگونه مغايرت در موارد قيد شده در تقاضانامه ثبت‌نام با مدارك متقاضی در صورت پذيرفته‌شدن در اين مرحله، قبولي وي لغو و از ادامه تحصيل متقاضی جلوگيري خواهد شد.

⭕️یادآوری مهم: متقاضیاني که در اين مرحله پذيرفته شوند، در صورتي که پذيرفته شده نهايي آزمون کارشناسي ارشد ناپيوسته سال 99 باشند، قبولي قبلي آنان لغو خواهد شد. لازم به توضيح است که اين دسته از متقاضيان حق بازگشت و ادامه تحصيل در رشته قبولي قبلي خود را ندارند.

❌اطلاعیه مهم❌ 🔊 شرايط ثبت‌نام‌ بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد: ❇️ ثبت‌نام و انتخاب ...

پس یعنی مهلتش گذشته دیگه نمیشه کارشناسب هست😞

زنگ بزن پیام نورشهرتون بپرس اینقدر به خودت استرس نده من یادمه دی پارسال ثبت نام کردم که واسه بهمن ب ...

باشه عزیزم فردا حتما زنگ میزنم