2777
2789
عنوان

کاربلدا بیاید برای خرید خونه به هم راهنمایی بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 25 پست
بابا بخرین....حتی اگه نرین بشینین...بدین رهن و اجاره بعد بریم مستأجریفقط پول نگه ندارین

حرفتون کاملا درسته.اصلا پول نگه ندارید.مانگه داشتیم الان ضررش میبینیم

این قصّه از ابتدا به سر آمده بود.فقط این میان من آواره شدم!(امضا:کلاغ قصّه ها)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط صد تومن میتونم بزارم رو پول خونه چون جهیزیمم هست. کلی خرج هست که اونارو کم کردم برانون موند ...

بخدا جهیزیتو تا اونجا که میتونی واجبات رو بگیر اون وسایل رو بعدا هم میتونی تیکه تیکه بخری ولی در عوض راحتی شوهرتم اعصابش آرومتره. خواهر من دوسال پیش هفتاد هشتاد تومن جهازش میشد سی تومنش رو داد شوهرش(که اونم ما بزور راضیش کردیم میگفت جهازم کم میشه) خونه خریدن هفتاد تومن الان پونصد پولشه. حالا به شمام خواهرانه میگم که این کار خوبه

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂
دعا کنید بشه شبا از استرس خواب ندارم زندگی مشکله اونم اول راه خرج جهیزیه خرج مراسما هر چقدرررم ساد ...

من بهمن پارسال توی آغاز کرونا بدون عروسی اومدم خونم...

برام مهم نبود مردم چی میگن حتی کرونا هم نبود مراسم نمیگرفتم قرار بود بریم کیش آتلیه و آرایشگاه و لباس که کرونا شد و نرفتیم....

بی پول هم نبودیم وضع همسرمم خوبه شکر خدا بسیار هم دست و دلبازن ولی هیچکدام حوصله مراسم و اضطرابش رو نداشتیم....

دلمون آرامش میخواست....یه شام به رستوران شیک و سلف رفتیم دو‌خانواده و تماااام....

مشهدم خواستیم بریم البته ولی هواپیما رو که زدن خانواده ها صلاح ندیدن...

میخوام اینو بگم هرچی کم کنی از مراسم برای خونه برد کردین

دعا کنید بشه شبا از استرس خواب ندارم زندگی مشکله اونم اول راه خرج جهیزیه خرج مراسما هر چقدرررم ساد ...

عزیزم خدابزرگه.جهیزیه توساده وفقط ضروری بردار.بذارروپول خونه دنگی بخرید خونه رو.هم یه سرمایه برای خودت میشه.هم یه خونه برای زندگی.

پدرمادرمن برای خرید جهازم یه خونه فروختن.درحالی که اگه همون خونه رو بهم میدادن نیاز نبود چندسال مستاجری بکشم.

این قصّه از ابتدا به سر آمده بود.فقط این میان من آواره شدم!(امضا:کلاغ قصّه ها)

انشالله میخری ماهم بعد11سال خونه خریدیم با وام وکلی چیزای دیگه ک این چندسال ازشون زدم تاپول جمع کنیم

ما شهرای اصفهانیم برج دو خریدیم ی واحد75متری شیک 350

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
من بهمن پارسال توی آغاز کرونا بدون عروسی اومدم خونم... برام مهم نبود مردم چی میگن حتی کرونا هم نبود ...

چقدر خوب که تونستید با دید باز مسیرتون رو پیش برید

منم تلاشم سادگی تو همه چیزه به امید خدا

چقدر خوب که تونستید با دید باز مسیرتون رو پیش برید منم تلاشم سادگی تو همه چیزه به امید خدا

من دنیا دیده تر از شما هستم🤣🤣🤣

من و همسرم تک تک وسایلمون رو دوتایی با عشق انتخاب کردیم حتی یه فنجان رو...افراط نکردیم ولی هرچی لازمه و ضروریه درجه یک خریدیم و قصدمونم به رخ کشیدن نبود...چون نه خانواده من و نه اون در قید و بند این چیزا نیستن....

یعنی من مادر همسرم وقتی اومدن خونمون که دیگه ما یه هفته بود توی خونمون بودیم، هر چیزی رو دیدن ذوق کردن و قربون صدقه رفتن.... و بارها به خودمم گفتن دوست داری بعد کرونا عروسی بگیر بعدا غصه نخوری گفتم نه....

کمی که با تجربه بشی میفهمین که دلخوشی ها عوض میشن و لزومی به مهمونی و مراسم نیست...انشالله خوشبخت باشین....هم خونه بخریم هم راحت برین خونه جدید