2777
2789
عنوان

🌺نیت کنید ایه الکرسی بخونم براتون🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 111 پست
لطفا برای حاجت دل @moon74     @دخترم_عشقمه     @nazpari95     @ ...

💛💙💚💜

ممنونم 

استارتر عزیز برای منم بخون 

برای امضام و خانوادم

منم براتون صلوات میفرستم و آیه الکرسی میخونم هم برای شما و هم برای آناعشق عزیزم🌹

من مطمئنم به آرزوهام میرسم❤❤❤

شما هم مطمئن باش به آرزوت میرسی ؛بهت قول میدم👌

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سه تا مریض بدحال دارم ازت التماس دعا دارم

منم برات ختم صلوات‌گزاشتم تو گروهم حاجتروا بشی

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
لطفا برای حاجت دل @شاعرتنها   @manimah     @مادر3قلوها     @یاالهی_ ...

سلام عزیز ممنونم که به یادم بودی..انشاءالله حاج روابشی منم برات ایه الکرسی میخونم..انشاءالله حاجت روایی همه

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    
عزیزم سه تا مریض بدحال دارم ازت التماس دعا دارم منم برات ختم صلوات‌گزاشتم تو گروهم حاجتروا بشی

برای هر سه تاشون خوندم  الهی هر سه شفاپیدا کنند.  

ممنونم ازت😔

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
برای هر سه تاشون خوندم  الهی هر سه شفاپیدا کنند.   ممنونم ازت😔

فدات مهربون

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن