2777
2789

از داروهای گیاهی استفاده کن نه قرص من یکی از دوستام میخواست لاغر شه قدش مصرف کرد بعد از ده روز معدش خون ریزی کرد

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب کرفس باعث لاغری میشه

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
بله از ۷۳ رسوندم ب ۶۴ الانم خریدم دو سه کیلو کم کنم ولی تنبلی میکنم هرروز میگم فردا شروع میکنم

میشه توضیح بدید چجوری بود 

من روز دهمه دارم میخورم هیچ تاثیری نداشته

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
بله از ۷۳ رسوندم ب ۶۴ الانم خریدم دو سه کیلو کم کنم ولی تنبلی میکنم هرروز میگم فردا شروع میکنم

چ اتفاقی تو بدنتون میفتاد بعد لز خوردن و قرصتون چ رنگی بود

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
میشه توضیح بدید چجوری بود  من روز دهمه دارم میخورم هیچ تاثیری نداشته

خودتو وزن کردی؟روز پونزدهم وزن کن بعد باید مایعات زیاد بخوری قرصم ناشتا بخوری در طلاییش قویه اگه در طلایی خریدی 

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
چ اتفاقی تو بدنتون میفتاد بعد لز خوردن و قرصتون چ رنگی بود

اول ک گلو خشک میشه هی تشنگی و تلخی دهان داری بعد جلو اشتها رو میگیره دوسه شب اول بیخابی داری قرص من قهوه ای و در طلایی هس

قرص من درب بنفشه

در بنفشا ضعیفترن نسبت ب طلاییا برای اونایی ک خیلی کم اضافه وزن دارن و دیرتر هم عمل میکنه اتفاقا زمانی ک میخاستم بخرم پرسیدم از دوستم چون خودش میفروشه برام توضیح داد اگه نتیجه نگرفتی در طلایی بخر و مطمئن باش اصلیه بعد بخر