2777
2789
عنوان

به نظرتون ببخشمش🤔

390 بازدید | 21 پست

من و همسرم ۱۰ ساله ازدواج کردیم کوچکترین خیانتی ندیدم روابطمونم عالیه دو تا بچه داریم دختر ۵ ساله یه پسر یک سال و نیم قهرمونم یک ساعت بیشتر طول نمیکشید تا ۳ روز پیش

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یهو پسرم گوشیش برداشت داد آهنگ بزنم منم همیشه میرم تو اینستا شوهرم میبینم چی به چیه 

اون روز نگاه کردم دیدم به یه زن پیام داده سلام عزیزم خوبی

یهو پسرم گوشیش برداشت داد آهنگ بزنم منم همیشه میرم تو اینستا شوهرم میبینم چی به چیه  اون روز ن ...

خب کی بود چی بود..نپرسیدی

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین

منم یکم نگاه کردم دیدم یه پیر زن زشت کامنتاشم از این حرف های بی ادبی که میده و اینا

با اعصابی داغون شوهر بیدار کردم دعوا

چون داشتیم میرفتیم شام خونه مامانم یکم دعوا کردیم قسم خورد که بخدا اون پیام داد سلام منم فکر کردم برادر زاده ام هست جواب دادم عکسهاش ندیدم

برادر زادش اسمش سمانه است اون زن هم سمانه اسمش زده بود

چون داشتیم میرفتیم شام خونه مامانم یکم دعوا کردیم قسم خورد که بخدا اون پیام داد سلام منم فکر کردم بر ...

اره عزیزم بی خیال شو ب نظرم..من نظر شخصی خودم اینه که وقتی طرف داره یه کاری میکنه پنهون کاریشم بلده..گوشیشو دست خانوادش نمیندازه.از طرفیم که تو ۱۰ساله هیجی ازش ندیدی..احتمال خیلی زیاد همونه که میگه

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین

داد و بیداد کرد قسم خورد شوهرمم همیشه گوشیش دست من و بچه هاست و هیچ وقت همچین چیزی ندیده بودم الان سه روزه قهرم جون بچه ها رو قسم میخوره میگه بخدا اشتباه فکر میکنی من همچین آدمی نیستم

اینستاشم حذف کرد🙄