2777
2789
از ساعت 5 بیدارش د وشروع کرد به بازی کردن .ومنم گفتم خواب زده شده ورفتم که با6اش روی تختش بخوابم که یه دفعه دستم به تنش خورد ودیدم مثل کوره داغه.الان شیاف گداشتم وشربت دادم .هنوز تبش پایین نیومده .خوابش برده .ولی همش تو خواب میپره.میترسم تشنج کنه.البته تا حالا سابقه نداشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیاف دیکلوفناک برای تب عالیه ببرش دکتر دیروز بیمارستان بودم یه عالمه بچه رو آورده بودن با علائم تب
باران میبارد ! به حرمت کداممان ، نمی دانم ؟ من همین قدر می دانم باران صدای پای اجابت است و خدا با همه جبروتش دارد ناز میخرد ........ پس نیاز کن .......!
پاشو ببرش دکتر عزیزم
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
یا ویروسه یا عفونت و در هر دو حالت بهتره برید دکتر پاشو قربونت پاشو
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
نگران نباش بچه یه دفعه تب می کنه دیگه ببرش دکتر به احتمال زیاد ویروسه ولی ویروس اصلا غیر طبیعی نیست و همیشه شایع هست
خداوندا مرا فهم ده تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میل من رفتار کنند. الهی آمین
دختر منم چند وقت پیش همینجوری شد بردمش ارژانس شبانه پیش متخصص اطفال اشتباهی بهش انتی بیوتیک داد تا به علت حساسیت اسهال و استفراغ گرفت
برای همسایت نور آرزو کن قطعا حوالی تو هم روشن خواهد شد.
بعدا بردمش متخصص خودش -انتی بیوتیک را قطع کرد و فقط ایبو پروفن برای تب بعد از 4 روز تب شدید رزوئو ولا گرفته بود
هیچ دارویی نداره باید دورشو طی کنه و بعد ناگهان تب قطع میشه و دونه های ریز میزنه به بدنش فقط تب بر نیاز داره و مراقبت و مرتب دست و صورتشو بشور و پاشویه بکنش