2777
2789
عنوان

هنگ کردن گوشی شیایومی

1297 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

من ی مدته گوشی شیایومی هشت خریدم

بعد دو ماه بعضی وقتا هنگ میکنه

مثلا وقتی میخوام از واتساپ خارج شم باید چن بار بزنم تا بیاد بیرون

یا گوشیو وقتی روشن میکنم چند ثانیه طول میکشه برنامه ها بیاد بالا

کسی میدونه چرا؟

به پشت سر نگاه نکن☠️

منم گوشیم مث مال توه ولی این مشکلو نداره

میخوای به یه گوشی فروشی نشون بده شاید ویروسی شده

تویی به جای همه و هیچکس بجای تو نیست⁦❤️⁩...میدونی مرد زندگیم...کنارت به زیباترین شکل ممکن خوشحالم 🌈💎خوشبختی رو تو وجودت پیدا کردم و از ته دل درک کردم که به چه درستی توی قرآن اومده که"همسرانی از جنس خودتان برایتان آفریدیم" ...تو از جنس منی,من حتی اون لحظه هایی که کفریت میکنم با اخم نگام میکنی و نیم ساعت بعدش با یه جعبه شکلات و کاکائو برمیگردی پیشم و با لبخند میگی بچه بزرگ کردن دردسرم داره😊🤗رو با هیچ عاشقانه ایی تو این دنیا عوض نمیکنم...من کنارت قد کشیدم،رشد کردم ،بزرگ شدم،و فهمیدم مامان و بابام درست میگفتن که ⁦❤️⁩تو⁦❤️⁩ همون انتخاب درستی هستی واسه یه عمر زندگی...همسرم مرسی که تکیه شدی و تکیه گاه موندی...مرسی که هر جا که لازم بود همسر بودی... و هر جا هم لازم شد پدر ... هر جا که دلم گرفت بهترین رفیق شدی و...هر جا که درددل داشتم سراپا گوش شدی واسه شنیدن...بهترین رفیق زندگیم به چه زبونی شکر کنم بودنتو...⁦❤️⁩🌈💎💍⁦♥️⁩💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من می خوام گوشی شیائومی نوت هشت بگیرم خدااااایاااا😐😐😐🤕🤕🤕

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
منم گوشیم مث مال اون ولی این مشکلو نداره میخوای به یه گوشی فروشی نشون بده شاید ویروسی شده

نه خود گوشی برنامه اسکن داره 

فک کنم از برنامه های مجازیه

به پشت سر نگاه نکن☠️

منم شیائومی نوت ۸ دارم 

هنگ نمیکنه 

بدیش اینه تاچش خیلی حساسه ،مثلا دارم با تلفن صحبت میکنم ، یهو میره رو حالت انتظار ، یا شماره میگیره 

موقعی هم که تایپ میکنم (گ) و (ج ) و بی دلیل خودش مینویسه

گاهی برمیگردم ویرایش میکنم

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩