2777
2789
عنوان

چرا اینا اینجورین

176 بازدید | 14 پست

امروز دعوت خونه مادر شوهریم برا ناهار .. همه کارا رو که من باید بکنم .میوه بشورم و بچینم و چای دم کنم و آخرم برا همه بشقاب میوه میزارن و تعارف میکنن به جز من ... انگار من دیوارم .. حالا اگه خونه ما کسی به شوهرم تعارف نکنه چقدر ناراحت میشه هااا ...اما من باید سکوت کنم انگار گشنه ی یه بشقاب میوه و غذام

که داند به جز ذات پروردگار   که فردا چه بازی کند روزگار

خودت رو بهشون دادی

خودت خودتو کوچیک کردی

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار ک بگی ببخشید سرم درد میکنه خودتون پاشید حساب کار دستت میاد 

والا من دیدم ازمنم خیلی سواستفاده میکنن دیگه گفتم دستام حساسیت داره ویا میشینم گور پدرشون اگه معرفت داشتنو حالیشون بود باز یچیزی ولی وقتی نمیفهمن و توقع دارن باید مثه خودشون باشی

خودت به خودت احترام بزار وقتی میوه میبری خودتم بشین بخور یا چایی به شوهرت بگو برات غذا بکشه

شوهرم عین گاو فقط میخوره 

خودت اینجوریشون کردی

خب دلم به حال مادر میسوزه رماتیسم داره میگم گناه داره ولی از این به بعد میگم به من چه

خب دلم به حال مادر میسوزه رماتیسم داره میگم گناه داره ولی از این به بعد میگم به من چه

کار کن ولی کم زیاد کار کنی وظیفه حساب میشه و مث کلفت باهات رفتار میکنن 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

من خواهرشوهرم مریضه مادر شوهر ندارم ولی وقتی میریم فقط ظرف میشوریم یا اگه زیاد وایسیم یه وعده غذا درست کنیم شوهرامون کمکش کار میکنن 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

وقتی دعوت میشی مثل یک مهمان برو،یک مهمان هیچ وقت چند ساعت قبل از ناهار یا شام ‌نمیره خونه ی میزبانش! ...

ممنون از توصیه های خوبت .حتما رعایت میکنم