2777
2789

شوهرم همه دین و ایمانش خداش 

خونوادشن اگ خونوادش منو بچمو آتیش بزنن باز میگه پدرو مادرم .من بالای سر خوتواده شوهرم زندگی میکنم

جز خوبی واسشون کاری نکردم اما پدرشوهرم ازمن متنفره دلیلشو نمیدونم پدرشوهرم کلا بی سواد و بی منطقع

هزار بلا و فحش بدو بی راه ب من گفتن دلیلشم بگم ؟ هیچ دلیلی نداشت مثلا من با شوهرم بحثم بشه میان پایین بدو بدو و تموم عقده های ک تو دلشونه رو ب من میگن حساب کنید دیگ دعوای ک اصلا ب اونا ربطی نداره مثلا دعوا سر غذا باشه مثلا میگم ... پدرشوهرم میگه چرا شلوار تنگ میپوشی فک کنید دیگ‌ منتظر بهونن ب من فحش بدن شوهرمم نگاه میکنه بگذریم

باز من باهاشون حرف میزنم و فراموش میکنم ..... اما شوهرم هررررماه با من دعوا داره میگ گوه نخور 

ک و ن گشاد 

حرومزاده اینا فحشای ک تو دعوا میگه وقتی دلش رابطع بخواد میاد اشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هیچ کاری نمیشه کرد.

تنها و بزرگترین مشکلت هم همینه که بالا سرشون زندگی میکنی و شدی سایه سرشون گلم!!

فقط باید دعایی چیزی بگیری تا مشکلت حل بشه و بخدا توکل کنی

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

چه قدر بد

تویی به جای همه و هیچکس بجای تو نیست⁦❤️⁩...میدونی مرد زندگیم...کنارت به زیباترین شکل ممکن خوشحالم 🌈💎خوشبختی رو تو وجودت پیدا کردم و از ته دل درک کردم که به چه درستی توی قرآن اومده که"همسرانی از جنس خودتان برایتان آفریدیم" ...تو از جنس منی,من حتی اون لحظه هایی که کفریت میکنم با اخم نگام میکنی و نیم ساعت بعدش با یه جعبه شکلات و کاکائو برمیگردی پیشم و با لبخند میگی بچه بزرگ کردن دردسرم داره😊🤗رو با هیچ عاشقانه ایی تو این دنیا عوض نمیکنم...من کنارت قد کشیدم،رشد کردم ،بزرگ شدم،و فهمیدم مامان و بابام درست میگفتن که ⁦❤️⁩تو⁦❤️⁩ همون انتخاب درستی هستی واسه یه عمر زندگی...همسرم مرسی که تکیه شدی و تکیه گاه موندی...مرسی که هر جا که لازم بود همسر بودی... و هر جا هم لازم شد پدر ... هر جا که دلم گرفت بهترین رفیق شدی و...هر جا که درددل داشتم سراپا گوش شدی واسه شنیدن...بهترین رفیق زندگیم به چه زبونی شکر کنم بودنتو...⁦❤️⁩🌈💎💍⁦♥️⁩💖

من یه بچه دارم  خیلی گذشت میکنم اما شوهرم .......خونه م داریم ولی میگ تا عمرت باید بشینی اینجا زندگی کنی

اخرین دعوامونم باز  بخاطر پدرش بود 

بچم‌مریض شد اومده ب من میگ چی بهش دادی چی بهش دادی بعد میگ خدا مرکتون بده برا اتلیه رفتن زرنگید عکس برا سر مزار میخواین ..... عکس براچتونه 

بعد من ب مادرشوهرم گفتم ناراحتم این چندمین باره بی احترامی میکنه الان شوهرم باز با من قهره

توهم  اون نوقعه ک دلش میخاد بگو گوه نخور

جرات ندارم   ده تا بیشتر میگه حرمت ازاینی ام ک هست پاره تر میشه من خانوادم خیلی با ابرون  از ترس ابروشون میترسم‌برگردم و بدبخت شم 

خدا به سر دختراشون بیاره هنچین دومادو خونواده ایا،،فقط میتونم اینا بگم.. چه حرفایی میزنن بهتا.خدا خ ...

پدرشوهرم‌تو حاملگی باز با شوهرم دعوا کردم یهو بی دلیل گفت بچه ت از پسرم‌نیست اون موقع با شکم حامله قلبم پاره شد ........