2777
2789
عنوان

هفته ۱۷

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست عزیزم یکم ریسک داره اما عدد ان تی نرماله خیالت راحت فقط ان بی چندبود

دکتر گفت مشکلی نداره نرماله ولی یه دکتر دیگه گفت غربال دوم برو 

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
عزیزم ایشالا توام بسلامتی زایمان کنی کی زایمان میکنی؟؟دختریاپسر نی نیت؟؟

مال من هنوز کوچیکه گلم هفته ۱۴ هستم جنسیت رو نمیدونم گلم توی هفته ۱۲ گفت دختر از دکتر پرسیدم گفت احتمال خطا زیاده توی این هفته چون بیشتر شبیه هم میشه بهترین وقت بالای ۱۸ هفته هست از ۱۴ هفته هم میشه حدس زد ولی ۱۸ بالا خطاش کمه ضربان قلب بچه شما چند بود ؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

دلم میخواد زودتر بیاد فقطططط

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

دوستان شما تهوعتون کی تموم شد؟ من دارم می میرم😭😭😭

من که از عصر شروع میشه تا شب 🤢

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .