دو تا بچه کوچیک دارم دلم میخواد بخاطر اونا شاد باشم.ولی هیچی نداریم که شادم کنه
دلم میخواد بزن و برقصی تفریحی چیزی داشته باشم تا نداشته ها رو فراموش کنم ولی...
گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... "
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم آدم باید با داشته هاش شاد باشه خانمیو میشناسم همه اینایی که میگیو داره حتی بیشتر دوتا خونه ام خارج از کشور دارن الان بخاطر یکسری مسائل میخواد جدا بشه از شوهرش ولی بخاطر دخترش نمیتونه بزور توی این زندگی مونده بنده خدا هرروز شده کارش گریه.
همین که دو تا بچه گل داری به خاطر بچه ها شاد باش بچه برکت زندگیه انشالله که صاحب خونه و ماشین هم میشین مثبت اندیشی کن بگو امیدمون به خداست و همه چیز کم کم پیدا میکنیم باور کن هر چی آدم تو ذهنش باشه بهش میرسه
همینکه سالمین و دوتابچه دارن همینه کافیه واسه شاد بودن با غصه خوردن هیچی درست نسد تابحال،ولی تو این شرایط کرونا خیلی دچار این مساله هستن ولی باید کاری کرد ک بچه ها ضربه نخورن
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...