2777
2789

من یه سوتی دارم انقد ابروبره، هیچ جا نگفتم چون حتی بهش فکر میکنم هم از خجالت عرق میکنم ولی الان چون کسی نمیشناستم میگم

بخند! همین الان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز خانه و کاشانه، همه جمع شدیم خونه یه تازه عروس دوماد از فامیلا

یهو من تو اشپزخونه چِشَم خورد به ماشین ظرفشویی، ببین منو.... عین کسی که از وحشی فرار کرده دستمو با شگفتی کشیدم روش برگشتم رو به یه ایل کردم گفتم: اَهههههههههه

ماشین لباسشویی ظرف

بخند! همین الان
حالا سوتی همسر منو گوش کن... رفت سوپر به جای شیر کم چرب گفت ک.....ر شم چرب... دیگه نرفت اون سوپ ...

وااااای، مثلا بجای گفتن این فندکا چنده بگیم، این چندکا فنده؟

بخند! همین الان

بهم گفت سلام گفتم مرسی

دخترخالمم گفتم ممنون گفتم مرسی:|

زن عمومم گفت روزت مبارک گفتم روز توام مبارک

ضایعس خو

تو یه درخت قشنگی منم پیچک ، جون میگیرم وقتی که دور تو میپیچم خودم تعلیق کردم:> 
یه روز خانه و کاشانه، همه جمع شدیم خونه یه تازه عروس دوماد از فامیلا یهو من تو اشپزخونه چِشَم خورد ...

خب ممکنه برای هر کسی پیش بیاد من که هیچ وقت نمیخندم تلفظ اشتباه میشه

بدون امضا

بهم گفت سلام گفتم مرسی دخترخالمم گفتم ممنون گفتم مرسی:| زن عمومم گفت روزت مبارک گفتم روز توام مبار ...

منم در جواب تولدت مبارک همیشه میگم تولد شمام مبارک بعد هم عین خری تیتاپ داده شده میزنم زیر خنده

بخند! همین الان
خب ممکنه برای هر کسی پیش بیاد من که هیچ وقت نمیخندم تلفظ اشتباه میشه

خیلی ولی زشت بود، بلد بودم اسمشو بخدا ولی چون از نزدیک ندیده بودم یکم شوک فرهنگی بود

بخند! همین الان