سلام بچه ها من دیشب شیفت شب بودم خیلی شیفت سنگین و سختی بود ساعت ۳ بود خسته دستکشم نداشتم یهCBC_BG اومد گفتم انجامش بدم بره رد کارش . آقا انجام دادم . بعد از بخش زنگ زدن HIV مثبته طرف آقا رفتم نمونه رو نگاه کردم یکم برچسبش خونی بود خیلی کم . البته من دستام اصلا زخم نبود  یه زخم کهنه پشت انگشتم بود فقط که خداروشکر خونی به دستم نریخت و اصلا حین کار اون زخم کلا با نمونه هیچ برخوردی نداشته. حالا میگم برای شما تا الان اینجور چیزی پیش اومده وای از نگرانی دیووووونه شدم . هیچوقت بدون دستکش کار نکنید هیچچچچچچچوقت .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تو کار دانشجویی اوایل بدون دستکش نمونه گیری میرفتم ولی خیلی خیلی اشتباهه. شما هم حتماً به مسئول بالاتر اطلاع بدین که آزمایشهای مخصوص رو اگه لازمه براتون انجام بدن یا Ig اگه لازمه تزریق کنن. مخصوصاً اینکه نمونه مثبت بوده
الان دریافتیم ۵۷۰۰ هست ولی حکمم۶۱۰۰ . بستگی به سابقه کار داره با سابقه ها حدودا ۹ تومنی میگیرن البته اینا بدون کارانه هست . البته میگن بهره وری قراره بیاد بهتر میشه اوضاع .
من تو کار دانشجویی اوایل بدون دستکش نمونه گیری میرفتم ولی خیلی خیلی اشتباهه. شما هم حتماً به مسئول ...
میدونی اخه میگم خیلی شلوغش نکنم اخه برخوردی با خون نداشتم فقط برچسبش یکم آلوده بود که بعد اینکه اطلاع دادن دستامو کامل صدعفونی کردم . میگم شلوغش نکنم . بعد با زخم و چیزی هم که در ارتباط نبود
میدونی اخه میگم خیلی شلوغش نکنم اخه برخوردی با خون نداشتم فقط برچسبش یکم آلوده بود که بعد اینکه اطلا ...
متوجهم اگه نمیخوای تو محیط کار متوجه بشن آزمایشگاه بیرون برو. به هرحال احتیاط شرط عقله یه آزمایش خون بده فکر کنم باید چند هفته بگذره بعد بدین تا مشخص بشه درست یادم نیست 🤦🏼♀️ اینطوری خیالت خیلی راحت تره. من یه بار یه چیزی پیش اومد همونجا محل کارم گفتم تست های LFT م رو چک کنن خیالم راحت شد