2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته خیلییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 28 پست
میده شک‌نکن همونجور که به عشقت رسیدی

امشالله و دعای خیر شما.کاش زودتر صلاح بدونه بده 

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
بخدا شاید مشکل شماهم واسه ماها خنده دار باشه ..ولی درد بچه دار نشدن حیلیییی سنگینه خیلییی

😔😔😔نمیدونی چه روزایی دارم میگذرونم

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونجور که مشکلاتت حل شدن انشالله اینم حل میشه و دامنت سبز😊

انشالله عزیزم شماهم ب ارزوهاتون برسید

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
😔😔😔نمیدونی چه روزایی دارم میگذرونم

انشالله ک ب خواسته دلتون برسید و روزاتون بهتر سپری شه دوست خوبم

انشالله ک ب خواسته دلتون برسید و روزاتون بهتر سپری شه دوست خوبم

ممنون به نیت مادر  شدنت یک دونه حدیث کسا میخونم حضرت زهرا رو قسم میدم الهی خیلی زود مادرشی

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
ممنون به نیت مادر  شدنت یک دونه حدیث کسا میخونم حضرت زهرا رو قسم میدم الهی خیلی زود مادرشی

الهی امین ..ی دنیا ممنون ب نیت شما منم صلوات میفرستم 

مرسی عزیزم دلت بیغم امضای خدا پای تک تک ارزوهات

من با عشق ب همسرم رسیدم و بسختی بچه دارشدم میفهمم دقیقققق چ میگی

زجر زیادی کشیدم تا خدا پارسا رو بهم داد پسرمو‌میگم.

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
امشالله و دعای خیر شما.کاش زودتر صلاح بدونه بده 

امیدوار باش دعا بخون به فقرایتیم ها کمک‌کن‌روزی هم ۵۳۰بارصلوات بفرست تا ۲۰روز براکی خوندم گرفت حاجت با زیارت عاشورا بخون‌تا۴۰روز

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
من با عشق ب همسرم رسیدم و بسختی بچه دارشدم میفهمم دقیقققق چ میگی زجر زیادی کشیدم تا خدا پارسا رو به ...

خداوواسه دلت حفظشون کنه عزیزم

انشاالله من که توانی برام نمونده.تنبلی دارم

منم تنبلی دارم پریودمم منظمه همه چیم خوبه حتی بادارو فولی خوبم دارم نمیشه

دقیقا منم اینجوریم😔😔😔

عکس رنگی ازمایش هورمونی..ازمایش همسرتون همه چی خوب بوده؟