2777
2789
عنوان

شوهر اشغالم منو زد الان

| مشاهده متن کامل بحث + 2753 بازدید | 122 پست

اینکارا چیه انگار آینه گرفتید دستتون هر چی اون یکی میگه میگین آینه آینه

حق نداشت بزنه حتما خیلی عصبیه و دست بی قرار داره ولی بنظرم نوع دعوا کردنتون جوری بوده ک اگ من ی طرف قضیه بودم خندم میگرفت دعوا خاتمه پیدا میکرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چند تا تاپیکات بودم عکس جهازت

اینکه با خانواده شوهرت مشکل داری و استوری میذاری

اینم این تاپیکت 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
عزیزم هیچوقت به خانواده شوهرت بی حرمتی نکنهمونطور که تو خانوادتو دوست داری اونم خانوادشو دوست داره

اون گفت اول خانوادمو 

سالهاست منتظرآمدن روزهای بهترم ولی نمیدانم چرا هنوز هم دیروز ها بهترند ... 🙃🥀🌈

خب عصتبش خورد بوده مردا عصابشون خورد میشه نباید طرفشون بری تو نباید میگفتی بخواب یجور ک بیدار نشی خب اونم مسلما در مقابل این حرف تو قرار نبود ک ساکت بمونه

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

شما هم مثل همسر من بحث هاتون میکنید بعد انتطار دارید طرف باهاتون حرف هم بزنه😐😐

ی دنیا دلم از دستش گرفته.

بحث میکنیم نمیذاره ی کم تو خودم باشه

سمج میشه دورم انتظار داره اشتی کنم

دلم میخاد خودم بکشم😐😐😐

هر چی اسم زدم تکراری بود😐😐😐😐شدم تنهااااا
گمم شدی  این چه طرز حرف زدنه  من بلد نیستم ویرایش کنم وگرنه صدبار تاحالا اطلاعات خودمو م ...

😂😂

اجی منم وقتی لهش مبگن‌گم شو میگ گمم شدی

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵