2777
2789
عنوان

شوهر اشغالم منو زد الان

2752 بازدید | 122 پست

اومد سر ی موضویی عصابمو خورد کرده بود اومد بخوابه دراز کشبد بخوابه اومدم ازش بپرسم باهام بد حرف زد گفتم بخواب یجوری بخوای دیگه بیدار نشی گفت پدر و مادرتو برادرت بیدار نشن گفتن خانواده تو بیدار نشن گفت خانواده تو منم گفتم ن خانواده تو بعد گفت عنه خانوادمو میخوری گفتم تو عن خانوادمو میخوری تو اول گفتی شروع کردی بلند شد منو زد فش داد دادو بیدار کرد خیلی اشغاله وحشیه عوضی 

بنظرتون من نباید میگفتم شما بودید این حرفای منو میزدید یا ن ؟ راستشو بگیدا

سالهاست منتظرآمدن روزهای بهترم ولی نمیدانم چرا هنوز هم دیروز ها بهترند ... 🙃🥀🌈

عین دعوای منو خواهرم در سن ۵ و ۸ سالگی بود البته ما مودبتر بودیم.

❤اینقدر پای پدر و مادرت را ببوس تا به گریه بیفتد و دلش از شما راضی شود و از ته دل دعایت کند،آنگاه خداوند همه درهایی که به روی خود بسته ای را بازمیکند❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان با تن کتک خورده تاپیک میزنی👀😕

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           

راستش نه اون شخصیت خودشو با این جور خرف زدن نشون میده من اجازه نمیدم بحث اونقدر پیش بره که به این حرفها کشیده بشه

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹