2777
2789
عنوان

پیام نور یا آزاد

119 بازدید | 26 پست

لطفا راهنماییم کنید

من میخام رشته روانشناسی بخونم بعد برا آزادم ثبت نام اینترنتی و انتخاب رشتشو کردم فک کنم بهمن ماه جوابش بیاد

الن موندم ت دوراهی کدومو انتخاب کنم

از همه لحاظ چ مالی چ سطح علمی و مدرکش واقعا اطلاعی ندارم لطفا راهنماییم کنید.

ی سوال دیگ ایم ک دارم اینه ک میشه بعد ی ترم آزاد خوندن برم بقیشو پیام نور بخونم مثلا امکانش هست بنظرتون؟ مثلا اگ ی وقتی از پس هزینه هاش برنیومدم برم پیام نور بخونم بقیشو اون چند ترمیم ک آزاد خوندم الکی حروم نشه این وسط

قصد واقعا درس خوندنه نزدیک دو سال از دوستام عقب افتادم نمیخام دیگ بیشتر از بشه  

بعضی از نگاه ها ، صدای قشنگی دارند.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزاد هزینش بیشتر از پیام نوره، من خودم ترم ۴ روانشناسی آزادم، اگه بری آزاد یه ترم بخونی از ترم بعد بخوای بری پیام نور میشه اگه پیام نور اون رشته رو داشته باشه معادل سازی میکنن بعد میخونی، من ترم پیش دوستم رفت پیام نور اینجا بهش گفتن اول یه رشته دیگه بردار یه ترم بخون از ترم بعد برو روانشناسی نمیدونم دقیقا قضیش چطوره

پیام نور کلاس تشکیل نمیشه فقط چند جلسه برا رفع اشکال و اینا خودت باید بخونی، میتونی؟ امتحانشم سراسری و سختتره

نیتونی بیشتر درس بخونی همون شهر خودتون دولتی قبول بشی

امسال ی شهر خیلی دور قبول شدم 

سال قبل ترشم مثلا ت استان خودمون قبول شدم بابام نزاش برم حالا امسال میگم دانشگا نزدیکمه برم همین جا بخونم دیگ  قید دولتیو زدم

بالاخره دانشگاه دولتی ی چیز دیگست بتونی قبول بشی عالی میشه

اررره خب این دوسالم فقط و فقط ب امید دولتی موندم دلم نمیخاس برم آزاد درس بخونم در حالی ک خیلی از دوستام این کارو کردن و ازم کلی جلو ان

امسال ی شهر خیلی دور قبول شدم  سال قبل ترشم مثلا ت استان خودمون قبول شدم بابام نزاش برم حالا ا ...

من خودم دولتی خوندم ولی همون اساتید خودمون میگفتم پیامنور از دولتی سختره چون استاد نمیاد مثل دولتی درس بده همه مباحثو اونا خودشون باید بخونن اگه میتونی خودت درس بخونی برو پیامنور اگرم ن برو آزاد

جهان حاشیه جذابیست حوالی🎀تو🎀
آزاد هزینش بیشتر از پیام نوره، من خودم ترم ۴ روانشناسی آزادم، اگه بری آزاد یه ترم بخونی از ترم بعد ب ...

اره اینا رو ت نت خوندم در مورد دانشگا پیام نوررر اصلا مثلا این ک پیر میشه ادم ت دانشگا پیام نور  

واقعا شد؟؟؟ رفت؟ چ خوووب

خب من دقیقا مشکلم اینه ک نمیتونم بدون تدریس بخونم واقعا سختمه اونم رشته ای ک خب هیچ پیش زمینه درست و درمونی ازش ندارم 

ی سوال میتونم بپرسم

شما ترم اول ک رفتین شهریه ثابت و متغییرتون رو هم چقد شد الن چقده میخام بدونم چقد افزایش شهریه داشته

آزاد هزینش بیشتر از پیام نوره، من خودم ترم ۴ روانشناسی آزادم، اگه بری آزاد یه ترم بخونی از ترم بعد ب ...

اره اینا رو ت نت خوندم در مورد دانشگا پیام نوررر اصلا مثلا این ک پیر میشه ادم ت دانشگا پیام نور  

واقعا شد؟؟؟ رفت؟ چ خوووب

خب من دقیقا مشکلم اینه ک نمیتونم بدون تدریس بخونم واقعا سختمه اونم رشته ای ک خب هیچ پیش زمینه درست و درمونی ازش ندارم 

ی سوال میتونم بپرسم

شما ترم اول ک رفتین شهریه ثابت و متغییرتون رو هم چقد شد الن چقده میخام بدونم چقد افزایش شهریه داشته

اگه از نظر مالی مشکلی نداری برو ازاد

واقعا نمیخام از نظر شهریه و اینا متکی بابام باشم خودم باید ی کار پیدا کنم بعضیا میگن نمیتونی هم کار کنی همم درس بخونی اینا اذیتم میکنه و دودلم میکنه