2777
2789
عنوان

نزدیک بودن به خونواده شوهر

263 بازدید | 16 پست

من با مادرشوهرم تو یه ساختمونم..

هرروز انتظار دارن بچمو ببرم خونشون

حالا خودمم بیشتروقتا دوستدارم برم خونشون چون تنهام و اگ مادرشوهرم تنها باشه دوسدارم برم ولی مثلا خواهرشوهرم هرروز با ۳ تا بچه میاد خونه ی مادرش من تحمل شلوغی ندارم. و اگ من نرم زنگ میزنن ک بچهها میگن زندایی بچشو بیاره یا ما رو ببرین خونشون

حتی خونه مامانمم برم بخوام چند روز بمونم همش ب شوهرم زنگ میزنن که کی میری دنبالشون بچهها گریه میکنن من این شرایطو نمیخوام ک انقد چکم کنن..هرروز اگ مهمون بیاد خونم یا بخوام جایی برم متوجه میشن چون زنگ میزنن ک کجایی امروز نیومدی..یا یجوری متوجه میشن..من وقتی بچه نداشتم خیلی رااحت بودم مستقلتر بودم.از وقتی بچم دنیااومده شرایط خیلی بد شده..من دوستندارم همه چیه زندگیمو بدونن 

واقعا خسته شدم من از وقتی بچه ام ب دنیااومده حوصله ی هیچ بچه ای رو ندارم.حتی خواهرزادههای خودمم نمیتونم هرروز ب مدت طولانی تحمل کنم..

فعلا شرایطشو ندارم ک مستقل شیم..کمکم کنین میترسم دوروز دیگ بچه ام بزرگ شد هرساعت خونه‌مادرشوهرم بره یا بچههارو کلا بیاره خونه ی من.

من دوست ندارم انقد بچههارو تحمل کنم و هرروز ببینمشون

و دوستندارم بچمم هرروز ببرم بذارم اونجا و خودمم‌برگردم دوستندارم بهشون وابسته بشه و خونواده شوهرمو بمن ترجیح بده

اگه دعایی هست بگین بخونم تا مستقل شم یا بچهها ازمن دست بکشن

بچه ام ۱۱ ماهشه

تا خونت جدا نشه همینه

من از اول حریم مشخص کردم

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

فک کنم با شوهرت حرف بزنی بهتر باشه بگو وقتی میرم خونه مامانم دلیل نمیشه که خواهر زادت میخواد بچمون ببینه منو بیاری خونه. 

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا خونت جدا نشه همینه من از اول حریم مشخص کردم

نمیدونم اصلا کی بتونم خونمو جداکنم

قبلا اینک بچه دارشم هفته ای یبار میرفتم خونشون

ولی از وقتی بچه اومده هرموقه نرفتم یااومدن دنبال بچمو بردنش یا خودشون اومدن ببیننش

وای چ شرایط سختی  الهی اوضاع بهتر بشه عزیزم  بهترین کار اینه همسرت بهشون بفهمونه خیلی او ...

خیلی ناراحتم برااین موضوع

همسرم میگ روزیی ی ساعت برو و برگرد هرموقه زنگ‌میزنن نرو هرموقه تونستی برو

میگ بعضی روزا ک حالت خوب نیس نرو

ولی اخه من دوسندارم انقد چک کنن منو

خب الان شما بچتون کوچولوعه مسلما هرکس دوس داره بچه برادر یا بچه دایی یا نوه‌شو ببینه خیلی سخت میگیری ...

اصلا بخدا حوصله ی بچه کسی رو ندارم ک هرروز برم یا بیان و تحمل نمیتونم بکنم

فک کنم با شوهرت حرف بزنی بهتر باشه بگو وقتی میرم خونه مامانم دلیل نمیشه که خواهر زادت میخواد بچمون ب ...

با شوهرم حرف زدم اون نمیگه الات بیا چون خواهرزادم گفته دلم تنگ شده

ولی وقتی میرم خونم باید اول برم بچمو ببینن بعد برم خونم

بدم میاد ساعت رفتن و اومدن منو بدونن

با شوهرم حرف زدم اون نمیگه الات بیا چون خواهرزادم گفته دلم تنگ شده ولی وقتی میرم خونم باید اول برم ...

واقعا سخته

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   

عزیزم تا وقتی نزدیکشون هستی هیچوقت نمی تونی مستقل بشی چون واقعا دیدم که میگم کار همشون همینه!!!

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
نمیدونم اصلا کی بتونم خونمو جداکنم قبلا اینک بچه دارشم هفته ای یبار میرفتم خونشون ولی از وقتی بچه ...

درکت میکنم خونواده شوهر ادمو داغون میکنن تا ب خودمون میایممیبینیم پیر شدیم

عزیزم سخت نگیر.خوبه که اتقدر خانواده شوهرت خودتو بچتو دوس دارن.بهتر عزیزم.بچتو بذار اونجا خودت برو استراحت کن.وابسته شه مگه چیه.نگران نباش بچه از یه سنی به بعد فقط مادرشو میخواد.الان تا میتونی از فرصت استفاده کن و به خودت برس.راجب اینکه همه چیتو میدونن خب طبیعیه تا نزدیکید وضعیت همینه.

منم کاملا درکت میکنم

منم باید روزی یه ساعت بچمو میبردم مادرشوهرم ببینه 

تازه بچم بزرگ تر شد خودش هی میخاست بره بعد میرفت موقعه ناهارش بود بهش شکلات میدادن دیگه غذاشو نمیخورد بچمم کبود وزن داشت مکافاتی داشتم 

دیگه آخراش همش اونجا بود وقت خواب میومد پیشم

تا دیگه جدا شدم 

راحت شدم فهمیدم زندگی  چیه 

وای همه زندگیمو چک میکردن کی رفتین اومدین جی خوردین جرا این اومد جرا رفت با خانواده شوهری که عروسی رو ادم حساب نمیکردن 

خدایا صد هزار مرتبه شکرت که شوهرم خودش راضی شد ازشون جداشیم گفت داری از دست میری از دست عذاباشون

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)