2777
2789
شما یا خیلی جوانی یا خیلی خیلی جوان   عزیزم پروسه طلاق انقدر ها که حضرتعالی قکر میکنید را ...

درست میگین عزیزم من قصد بی احترامی ندارم

ولی قبول دارین که کسی از ازدواج موفق و درست پشیمون نمیشه؟ و مطمئنا از مجردی بهتره

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگین عزیزم من قصد بی احترامی ندارم ولی قبول دارین که کسی از ازدواج موفق و درست پشیمون نمیشه؟ ...

همه کسای که ازدواج میکنن اولش قکر میکند موفق هستند

کسی برای ازدواج ناموفق نه تلاش میکنه نه دعا میخونه

ولی با توجه به امار رسمی طلاق هم حتی اگه بخواهیم نظر بدهیم تعداد ازدواجهای موفق خیلی کمه

و ضمنا باید در نظر داشت که همه ازدواجهایی که به طلاق  منجر نمی شود

و فقط ادامه پیدا میکند  الزاما موفق نیستند 

چند درصد خانمهایی که ازدواج میکند بعد از ازدواج تحصیلات خود را تا مراحل عالیه ادامه میدهند؟

چند درصدخانمهایی که ازدواج میکند بعد از ازدواج درمسابقات ورزشی جهانی دوام می اورند؟

چند درصد مدیران موفق و کارامدی میشوند ؟

چند درصد بدون هیچگونه  برخوردی با خانواده شوهر میزان سرمایه خودشان را افزایش میدهند

چد درصد میتواند  به راحتی و بدون همراهی شوهرسفر خارج از کشور  داشته باشند و......

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045
همه کسای که ازدواج میکنن اولش قکر میکند موفق هستند  کسی برای ازدواج ناموفق نه تلاش میکنه نه دع ...

هستن کسایی که اون موردایی که گفتین اهمیت زیادی براشون نداره

بهترین نتیجه عیسی به دین خود موسی به دین خود

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.