2777
2789
عنوان

شما اگه بودین به کلی فراموشش میکردین یا خبری میگرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 23 پست
پنج سال زمان خیلی زیادیه بهش زنگ برن بگو برای این پنج سال عمرم و جوانیم سوال دارم برنامت چیه

پنج سال زیاده واقعا. داخل بیو دیدم نوشتین ارشد مشاوره میشه یکم راهنماییم کنین. دو هفته پیش که ازم خبر گرفت حالم اصلا خوب نبود بعد اینکه صحبت کردیم پیام داد چته؟ گفتم خاستگار داشتم اعصابم بهم ریخته اونم برگشت گفت بی خیال باش و دیگه هم چیزی نگفت منم حوصله جر و بحث نداشتم چیزی بهش نگفتم. حالا باید چیکار کنم ؟

پنج سال زیاده واقعا. داخل بیو دیدم نوشتین ارشد مشاوره میشه یکم راهنماییم کنین. دو هفته پیش که ازم خب ...

ببین عزیزم

به نطرم شما توی پنج سال به شناخت کافی از هم رسیدین..در واقع میدونید چند مرده حلاجه.

ضمن اینکه شما باید برای خودتون ارزش قائل باشین، قرار نیست منفعل باشین تا ایشون تصمیم بگیره.

طبق تجریه و شناختی کن دارین تصمیم بگیرید میخواید با این اقا ازدواج کنید یا نه..سبک و سنگین کنید

بعد بدون رو درواسی، فکرای پوچ مثل غرورم نمیزاره تماس بگیرید باهاشون..ترجیحا حضوری نشد تلفنی

برنامه خودتون رو اعلام کنید..بهتره اول از ایشون بخواین بگه بعد این مدت تصمیمش در مورد ارتباطتون چیه..بعد شماهم میگید تصمیمتون رو.

چشم بهم بزنید این پنج سال میشه هفت سال ده سال

و شما میمانید و وابستگی و جوانی و فرصت از دست رفته

💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک رو خوب بخونید وقتی با خانم کار دارن سر و کله اشون پیدا میشه 

خب بعضی از آقایون مغرور هستن . و برعکس این رفتار تهاجمی ما خانم ها که محل نده کات کن بره به درک بدترشون می کنه . بد نیست ما هم بعضی وقتا هوای احساسات مردامون داشته باشیم . حالا هعی یه سریا اینا رو بگن . شاید چون اون آقا وقتی میبنه خانم بهش پیام خمیده اینا به بهونه کار هاش به این خانم پیام میده

دوسش دارم ولی باعث شد با رفتاراش که منم سرد بشم

برو ازش خبر بگیر اسی . آقا من یه مردایی دیدم در اوج مغرور بودن خشک بودن اینکه از مشکلاتشون هیچی بروز نمیدادن آنقدر احساساتی هستن برو خبرش بگیر دختر مگه نمیگی دوستش داری؟ خب سرد بشی نباید یه پیام بدی ببینی زندست یا مرده

هدر رفت واقعا هیچ موقع فکرشم نمیکردم اینجوری ازش سرد بشم. وسوسه شدم که بهش پیام بدم اما به خودم گفتم ...

نه پیام بده سلام عزیزم  خوبی؟ چخبرا چیکار میکنی. بعدش یکم حرف زدین بگو عزیزم چیزی شده چرا این دوهفته نبودی من خواستم یکم تنها باشی . شاید حالت بهتر بشه می خوای راجبش باهام حرف بزنی؟ آخه نگرانت بودم دوهفته هیچ پیامی 

برو ازش خبر بگیر اسی . آقا من یه مردایی دیدم در اوج مغرور بودن خشک بودن اینکه از مشکلاتشون هیچی بروز ...

باشه عزیزم بازم بخاطر اینکه دوسش دارم خبر میگیرم برام دعا کن که این ارتباط و 5سال عمرم که به پاش موندم بی ثمر نباشه

باشه عزیزم بازم بخاطر اینکه دوسش دارم خبر میگیرم برام دعا کن که این ارتباط و 5سال عمرم که به پاش مون ...

عزیزم برات دعا می کنم و بیا خبرشو به ما بده انشالله که درست میشه⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩